Ostani doma
Novosti
Nina Martina Korbar otkrila kako je pronašla sreću: 'Za to je bilo potrebno puno padova, teških trenutaka, suza, živaca...'
Instagram/Nina Martina Korbar

Motivacijski govor

Nina Martina Korbar otkrila kako je pronašla sreću: 'Za to je bilo potrebno puno padova, teških trenutaka, suza, živaca...'

Nina iz showa 'Život na vagi' kroz ljubav prema modi i šminki promiče pozitivan stav prema vlastitom tijelu

Nina Martina Korbar, jedna od natjecatelja treće sezone popularnog realityja 'Život na vagi', nakon showa je postala influencerica. Nina kroz ljubav prema modi i šminki promiče pozitivan stav prema vlastitom tijelu i potiče pratitelje da pronađu sreću. To čini kroz motivacijske poruke koje objavljuje, najčešće uz svoje fotografije. 

"Sreću sam tražila u drugima. Sreću sam tražila u stvarima. Sreću sam tražila u 'savršenom'. Tražila sam dok nisam shvatila da je moja najveća sreća unutar mene, da sam ja svoj najveći izvor sreće, ali trebam ga njegovati u sebi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NinaK �� *NMK* (@nina_martina_korbar_) on Aug 3, 2020 at 9:09am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za to je bilo potrebno puno padova, teških trenutaka, suza, živaca, nedoumica, borbi i konstantnog truda, micanja od tuđeg mišljenja i osuda, ali sam zato sad tu. Njegujem sreću unutar sebe i na dobrom sam putu. Njegujem ljubav prema samoj sebi i prema svojoj vjeri jer Bog nas blagoslivlja svakodnevno, samo to trebamo uvijek shvaćati i gledati na svijet onako kako On želi da gledamo. 

Volim sebe i volim svoju sreću. Raditi na sebi i osvještavati rad na sebi, posvetiti se sebi i prihvatiti sve svoje vrline i mane i graditi najbolju verziju sebe je tako dobro. Teško, ponekad me i strah, ali vjerujem i uspijevam. Treba vjerovati u sebe i onda kada ti svi drugi govore da trebaš napraviti suprotno, kad svi misle da znaju što je najbolje za tebe i što 'moraš'. Vjerovati u sebe, svoj cilj i gurati se naprijed je moć. Gradim svoju sreću i vjerujem," napisala je Nina Martina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NinaK �� *NMK* (@nina_martina_korbar_) on Aug 4, 2020 at 12:19pm PDT

"Prihvaćam sebe i gradim najbolju verziju sebe. Vjerujem u sebe i svoj izbor i stavljam se na prvo mjesto. Moja vjera mi je vjetar u leđa i to je ogromno bogatstvo. Što god netko rekao, ružno pomislio ili napisao, osjećati mir unutar sebe je neprocjenjivo.

Svatko ima svoju priču i ne morate ju pričati svima. Dužni ste ju reći samo onima kojima želite. Njegujte mali krug ljudi oko sebe koji vas gura i voli i vjerujte...vjerujte da za sve postoji razlog i da će sve doći na svoje samo radimo na sebi i koračajmo hrabro naprijed", napisala je u sljedećoj objavi, uz fotografije koje su nastale u Opatiji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NinaK �� *NMK* (@nina_martina_korbar_) on Aug 4, 2020 at 12:31pm PDT

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!