Ostani doma
Novosti
Anto se odlično snašao „u svemiru“ i kući otišao s bogatom novčanom nagradom

kolo sreće mu se osmjehnulo

Anto se odlično snašao „u svemiru“ i kući otišao s bogatom novčanom nagradom

U posljednjoj ovotjednoj emisiji „Kola sreće“ natjecatelji su Maja, Anto i Andrea, a u prvoj „Brzoj igri“ pokazalo se da je najbolja Maja koja je pogodila stih „Zvjezdice Danice, ne zalazi, rano je“.

Maja dolazi iz okolice Zaprešića, u slobodno vrijeme bavi se novinarstvom, a centar njezina svijeta je sin. Anto dolazi iz Slavonskog Broda, ima dvoje djece, a radi i dva posla. Andrea pak dolazi iz Zagreba, studentica je ekonomije i ima tri mlađa brata.

Nakon upoznavanja uslijedila je druga „Brza igra“ u kojoj je trebalo pogoditi jedan naslov. Rješenje „Pobratimstvo lica u svemiru“ dala je Andrea i tako osigurala prvih 500 kuna, a ujedno i nagovijestila da je večerašnja tema vezana za svemir.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U prvoj slagalici trebalo je pogoditi jednu radnju, a Maja je odgonetnula posljednji suglasnik te je, iako nije znala rješenje, pokušala s „Popravljati orbitalnu stranicu“, što se pokazalo točnim!

U drugoj slagalici krila se kategorija „Poznati Hrvati“, a da je riječ o „Astronomu Ruđeru Josipu Boškoviću“ pogodila je Maja.

Treća kategorija bila je pojam u kojem je rješenje bilo „Bestežinsko stanje“, a dao ga je Anto.

Predah od slagalica donijela je treća „Brza igra“ u kojoj je rješenje „NASA objavila da je pronašla drugu Zemlju“ dao Anto, nakon što su i Maja i Andrea ponudile kriva rješenja.

U četvrtoj slagalici trebalo je pogoditi pojavu „Suze svetog Lovre“ što je pošlo za rukom Andrei. Peta slagalica krila je događaj, a kako je igra trajala predugo, došao je red na tzv „Voditeljev krug“ u kojem je Boris zavrtio kolo nakon čega su kandidati trebali pogoditi po jedan suglasnik i ponuditi rješenje, a najspretniji je bio Anto koji je pogodio da se tražilo „Rađanje nove zvijezde“. Anto je ujedno s osvojenih 2900 kuna bio pobjednik večeri te je ostvario priliku sudjelovati u bonus igri u kojoj je mogao osvojiti i Vespu.

Pogodio je da se tražio pojam „Mjesečev kalendar“ pa je zaradio još 2000 kuna.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!