Ostani doma
Novosti
Svaka čast! Miro Bajlo iz 'Života na vagi' osvojio 5. mjesto na najstarijem jadranskom maratonu
Privatna fotografija

Bravo

Svaka čast! Miro Bajlo iz 'Života na vagi' osvojio 5. mjesto na najstarijem jadranskom maratonu

Miro je otplivao 48. maraton Preko - Zadar

Miro Bajlo, jedan od natjecatelja treće sezone showa 'Život na vagi', drugi je put otplivao nastariji jadranski maraton, Preko - Zadar. Za plivanje 4,8 kilometara duge dionice trebalo mu je sat i 40 minuta. Osvojio je peto mjesto, za razliku od lani, kada je bio osmi. 

"Ponosan sam na napredak, ali svakako ću težiti svake godine biti sve bolji i bolji i da uspijem smanjiti vrijeme na sat i 20 minuta", rekao je Miro za RTL.HR. 

Trenira svakodnevno

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Svakim danom treniram, osim nedjelje. Trening mi je kombinacija trčanja, plivanja i teretane", priča Bajlo, koji je show napustio sa 109,8 kilograma. 

"Držim kilažu između 115 i 118 kilograma. Zadovoljan sam sobom, još moram poraditi na nekim sitnicama, ali u globalu sam zadovoljan. Tijelo održavam redovitom i pravilnom ishranom i kombinacijama treninga. Tri puta tjedno plivam, u prosjeku oko 13 do 15 km, otrčim 30-ak kilometara i tri puta tjedno idem u teretanu." 

Život sa sinom

Miro je u veljači dobio treće dijete, prvog sina. Otkrio nam je koliko je drugačije odgajati dječaka. 

"S Bornom je sve puno lakše. Nakon dvije curice puno lakše to ide. Dobra je beba, iako supruga Ivana više vodi brigu o njemu i curicama, kako je na porodiljnom, njima je 100 % posvećena. Obiteljski život s novim članom je veseo, pun smijeha i zafrkancije. Borna je jako vesela beba", rekao je Bajlo. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!