Ostani doma
Novosti
Luka Budak uskoro slavi 30. rođendan: 'Neću se više moći izvlačiti na mladost i ludost'
Instagram/Luka Budak

Ulazi u novo desetljeće

Luka Budak uskoro slavi 30. rođendan: 'Neću se više moći izvlačiti na mladost i ludost'

Pred Lukom iz showa 'Brak na prvu' je vrlo važan datum

Luka Budak, jedan od natjecatelja prve sezone showa 'Brak na prvu', uskoro slavi 30. rođendan. Posljednje dane dvadesetih godina proživljava vrlo emotivno pa je tako otkrio što znači tetovaža na njegovim leđima (riječ je o pjesmi koju je napisala njegova majka, a posvetilu ju je Luki i njegovu bratu, koje je posvojila). Sada je otkrio kako doživljava treće desetljeće. 

"Uskoro mi se bliži taj 30. rođendan, neću se više moći izvlačiti na mladost i ludost, opravdavati vlastite greške neiskustvom, nepromišljenošću ili neznanjem.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nemojte me krivo shvatiti, ne želim misliti da su tridesete toliko loše, dapače, vjerujem da će mi upravo tridesete donijeti sve ono što sam svjesno ili nesvjesno propustio u dvadesetima, i zato mi sada preostaje da se radujem svemu što mi dolazi, a osjećam da mi dolaze velike stvari koje ću iščekivati u vedrom i dječačkom duhu", napisao je Luka uz fotografije s mora.

On i djevojka Ingrid Divković, spisateljica i jedna od eksperata u 'Braku na prvu', zajedno su na odmoru, a kao svoju ljetnu destinaciju odabrali su otok Pag. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!