Ostani doma
Novosti
Josip Tratnjak za RTL.HR otkrio da je u problemima: 'Molim da me udane žene zaobiđu, ne želim nekome biti razlog prekida braka'
Facebook/Josip Tratnjak

Nezgodne poruke

Josip Tratnjak za RTL.HR otkrio da je u problemima: 'Molim da me udane žene zaobiđu, ne želim nekome biti razlog prekida braka'

Mladi farmer privukao je pozornost svojim pojavljivanjem u emisiji 'Ljubav je na selu'

Iako nije uspio pronaći srodnu dušu u emisiji 'Ljubav je na selu', Josip Tratnjak, farmer iz Brda Cirkvenskog, nakon pojavljivanja na televiziji vrlo je popularan među djevojkama. One mu se redovito javljaju na društvenim mrežama, gdje svakodnevno objavljuje svoje selfieje. No Josipu to katkad predstavlja i problem. 

"Dobivam u komentarima komplimente od mnogih cura, pa čak mogu i reći od udanih.  Prije neki dan napisao sam status da me udane zaobiđu jer ne želim nekome biti razlog prekida braka", požalio se iskreno Josip za RTL.HR. 

Još je solo

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako ga mnoge oblijeću, Josip još nije pronašao 'onu pravu', no dao je naslutiti kako bi se to moglo ubrzo dogoditi. 

"Posebna djevojka... Ide prema tome, samo moram biti strpljiv", kaže znakovito farmer. 

Otkrio nam je i da planira uskoro otići u južnije krajeve.

"Vjerojatno ću otići u Poreč kod bake i djeda, da se malo opustim i odmorim", kaže Josip te dodaje kako se redovito čuje s ostalim farmerima jer se sa svima sprijateljio. 

Marljiv mladić

Josip je, podsjetimo, na svojoj farmi ugostio Ivanku Milutinović, Teu Hriberski i 'zlatnu djevojku' Gabrielu Kamenečki. Zaljubio se u Gabrielu, no ona mu nije uzvratila osjećaje. Za RTL.HR je rekao kako nije ostao u kontaktu ni s jednom djevojkom koja je bila na njegovoj farmi. 

Josip je privukao pažnju gledatelja 'Ljubav je na selu' svojom jednostavnošću i simpatičnošću. Zabavljao ih je svojim šalama i čuvenim 'disko plesom', a sve je dirnula i njegova tužna životna priča.

Naime, mladi je farmer u kratkom vremenskom razmaku ostao bez oba roditelja te sada on i brat sami vode poljoprivredno gospodarstvo. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!