Ostani doma
Novosti
Goranu se rugaju zbog odjevne kombinacije: '36 stupnjeva, a ti u džemperu i jakni'
Instagram/Goran Jurenec

Brz je na odgovorima

Goranu se rugaju zbog odjevne kombinacije: '36 stupnjeva, a ti u džemperu i jakni'

Prvi hrvatski Gospodin Savršeni našao se na meti kritika, no brzo se snašao

Goran Jurenec, model hrvatskih korijena s njemačkom adresom, koji je hrvatskoj javnosti postao poznat u prvoj sezoni popularnog showa 'Gospodin Savršeni', podigao je prašinu svojom posljednjom objavom na Instagramu. Naime, Goran je objavio fotografiju na kojoj ima odjeven tanki džemper, a u ruci jaknu. To ne bi bilo ništa čudno da uz to nije napisao kako je vani nevjerojatno vruće. 

"U gradu je 36 stupnjeva. Koje je vaše omiljeno mjesto?" napisao je uz fotografiju, a njegovi pratitelji počeli su mu se rugati. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Neka si ti Gogi spreman za zimu", napisala je jedna pratiteljica, a Goran joj je odgovorio kako je odjenuo majicu dugih rukava kako ne bi izgorio na suncu. 

"Ali stvarno, 36 stupnjeva, čemu ovakav styling?" drugi je komentar na koji je Goran također spremno odgovorio: "Ma joj, samo pogledaj kako su beduini obučeni, a kod njih je 50 stupnjeva."

ANKETA: Je li donji dio trenirke Goranu premalen ili mu je taman?

"36 stupnjeva danas u Berlinu, a ti u džemperu i jakni. Pobjeda", napisao mu je sljedeći obožavatelj. "Pa da, u pravu si, trebao sam se gol slikati", napisao je Goran, no pratitelj mu je odgovorio podjednako sarkastično: "Da, u pravu sam, trebao si se slikati u majici kratkih rukava, a ne u džemperu."

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!