Ostani doma
Novosti
Onur i Šeherezada proslavili 11. godišnjicu braka: Pobijedili su preljub, nevjeru, svađe i kritike
Instagram/Berguzar Korel

Slavni turski par

Onur i Šeherezada proslavili 11. godišnjicu braka: Pobijedili su preljub, nevjeru, svađe i kritike

Par je godišnjicu proveo na krstarenju na kojem provodi godišnji odmor sa sinovima

Glumci Halit Ergenc i Berguzar Korel zaludjeli su hrvatsku publiku kada su se prije 12 godina pojavili na RTL-u u seriji 1001 noć, gdje su glumili Onura i Šeherezadu. Njihova ljubav s ekrana uskoro je postala stvarnost i kada su se kamere ugasile. 

Glumac (50) i glumica (37) su se vjenčali i postali roditelji, a ovih su dana proslavili 11. godišnjicu braka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on Aug 1, 2020 at 5:48am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Dušo moja. Svaki trenutak koji provedem s tobom, sva moja sreća što živimo zajedno, svaka suza sreće zbog koje plačem su naši snovi, naša nada, naša borba, naš strah, naša tvrdoglavost, i pronalazim sve veću ljubav nakon upornosti… Neka nam je sve što živimo halal hiljadu puta.

Neka nam Alah dozvoli da mnogo godina živimo sa svojom djecom u zdravlju i miru. Volim te puno. Sretna 11. godina", napisala je Berguzar na svom Instagramu te ganula svog supruga, ali i svoje pratitelje. Par je godišnjicu proveo na krstarenju na kojem provodi godišnji odmor sa sinovima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on Aug 7, 2020 at 11:19am PDT

Buran brak

Berguzar i Halit vezu su započeli dok su bili u odnosima s drugim ljudima. Berguzar u vezi, a Halit u braku. Njegova tadašnja supruga tada je bila trudna i on ju je navodno tražio da pobaci. Na kraju su se razveli, Berguzar je prekinula vezu i njih su se dvoje vjenčali.

Navodno su imali krizu u braku kada je Halit snimao seriju 'Sulejman Veličanstveni'. Berguzar je navodno bila ljubomorna na Halitovu kolegicu Meryem Uzerli, za koju je vjerovala da je suprug s njom vara. Par se zato navodno često svađao i posjećivao bračnog savjetnika. 

Ne mare za kritike

Lijepa glumica nedavno se našla na meti negativnih komentara zbog fotografija koje je objavljivala na društvenim mrežama. Naime, na njima se vidi da ima kilograme viška i celulit, što je posve normalno, pogotovo s obzirom na to da je nedavno rodila. 

No, Berguzar nije briga za ružne komentare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on Jul 6, 2020 at 5:51am PDT

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!