Ostani doma
Novosti
Paulina iz 'Ljubav je na selu' objavila javnu poruku Antoniji i Srećku: 'Svi su me osuđivali...'
RTL

Dirljive riječi

Paulina iz 'Ljubav je na selu' objavila javnu poruku Antoniji i Srećku: 'Svi su me osuđivali...'

Paulina se borila za Srećkovo srce, no on je imao predrasude prema njoj zbog afere s Jovanom

Antonija Beščec na društvenim se mrežama pohvalila poklonom od zaručnika Srećka Ponjavica - automobilom Audi Q5. S osmijehom na licu, Antonija je odmah sjela za volan i pozirala za fotografiiju, a prijatelji i članovi obitelji zasuli je čestitkama. Među njima je i Paulina Popović, jedna od kandidatkinja - i Antonijinih suparnica - iz 11. sezone. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonija Beščec (@antonijabescec) on Aug 11, 2020 at 5:51pm PDT

"Svaka čast, oboje ste super, zaslužili ste da budete sretni. Volim vas i ostanite mi zauvijek takvi. Kad su me svi osuđivali, vi ste bili uz mene.  Hvala vam", napisala je iskreno Paulina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paulina Popović (@paulinanoviprofil.tomicic) on Sep 12, 2018 at 11:58pm PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, i ona se u 11. sezoni prijavila za Srećkovu farmu, no nije je poveo sa sobom u Kanadu. Nije mu se svidjela njezina burna prošlost - afera pred kamerama s Jovanom Karapanždom u desetoj sezoni emisije. Iako nije bio zainteresiran za vezu s njom, Srećko je Paulini pred kamerama priznao da je imao predrasude, ali ga je ugodno iznenadila i da je smatra dobrom osobom. 

Njegovo je srce osvojila Antonija, koja je ubrzo nakon završetka emisije kupila kartu u jednom smjeru i otišla 'preko bare'. Ona i Srećko su se zaručili, a svadbu planiraju sljedeće godine. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!