Ostani doma
Novosti
Imoćani iz 'Superpara' otkrili kako provode ljeto: Josip ima novu 'bebicu', a Danijela poruku za Hanu
Privatna fotografija

Mladi i zaljubljeni

Imoćani iz 'Superpara' otkrili kako provode ljeto: Josip ima novu 'bebicu', a Danijela poruku za Hanu

Mladi par dobro je poznat RTL-ovim gledateljima

Danijela Dragović i Josip Ajduk, mladi zaljubljeni par iz Imotskog, nasmijavao je, ali i ugodno iznenadio gledatelje prve sezone popularnog 'Superpara' svojim odnosom. Zatim smo ih gledali u 'Večeri za 5 na selu' gdje je Danijela pokazala svoje kulinarske vještine, a onda su pokazali znanje u showu '10 pitanja'.

Danijela i Josip poznaju jedno drugo u dušu. Sve rade zajedno pa tako i žive zajedno, a za RTL.HR su otkrili kako provode ljeto. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako provodite ljeto?

Danijela se nanovo zaposlila, pa ima manje slobodnog vremena. Kada uhvati slobodan dan jednom tjedno, odemo uživati na plažu i piće te vozanje uz more.

Jeste li zaposleni?

Danijela radi u novootvorenom Fast Foodu. Ja trenutno ne radim, samo uživam u slobodnom vremenu i igram se oko auta. 

Planirate li otići na ljetovanje?

Imamo 15, 20 minuta vožnje do prve plaže i mora pa odemo često jer nam nije daleko. Većinom odemo guštati u Makarsku, Bašku Vodu, Brela, Tučepe... Cijela makarska rivijera. Odemo na jedan dan, jedno popodne, i to nam je sasvim dovoljno. A i nismo “uživljeni” toliko u more jer praktički živimo uz obalu. Najčešće odemo na plažu s prijateljima. 

Josipe, kupio si novi auto. Reci nam malo o njemu. 

Tako je, kupio sam novi auto, koji pripremam za novi projekt. Već je lagano u fazi tunninga. Promijenio sam ga čisto zbog promjene, da pređem na nešto novije i “bolje” . Naravno, novi auto je također marke BMW, serije 3, 2000. godina proizvodnje, sa 1.8 benziskim litrenim motorom s 1895 ccm3. Tenutno mi je došao M Paket za njega i novi aluminijski naplatci  i ostale sitnice. Opet krećemo od nule. Idemo dalje, hehe! 

Čujete li se s kim od ekipe iz showa? Jeste li se s kim vidjeli?

Naravno, čujemo se s većinom. Skoro sa svima. U zadnje vrijeme se nismo vidjeli ni s kim zbog novonastale situacije s COVID-19. Tako da nas to malo sprečava. 

Danijela, čuješ li se s Hanom? Jeste li ostale dobre nakon showa?

Čujem se s Hanom, ponekad. Ovim putem je pozdravljam. Ostale smo dobre nakon showa, kao i sa svim ostalima. Josip je također s Goranom u odličnom odnosu. 

Kako ste proslavili treću godišnjicu veze?

Treću godišnjicu veze smo proslavili u restoranu, a navečer u noćnom klubu. Grmilo je. Ništa komplicirano i ništa specijalno. Veza nam je jednostavna, kao i mi sami. 

Koja je tajna vaše ljubavi?

Tajna naše ljubavi je razumijevanje, uzajamno poštovanje i, najbitnije, povjerenje. 

Planirate li svadbu uskoro ili ćete čekati još koju godinu?

Josip se zna našaliti; kada ga pita netko kad će se ženit', on ima običaj odgovoriti “u subotu, ako ne bude kiše”. Ne planiramo jos ništa. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!