Ostani doma
Novosti

čestitamo!

Sjećate li se nje? Rodila je Ivana, Beograđanka koja je u 'Ljubav je na selu' zavodila Jovana

Ivana je ostala u dobrim odnosima s Majom Lenom, koja joj je čestitala na prinovi

Maja Lena Švaljug na društvenim je mrežama objavila sretnu vijest: Ivana Matić, jedna od kandidatkinja u jubilarnoj desetoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu', rodila je drugo dijete. 

"Draga moja kolegice, čestitam na sinu, neka je živ i zdrav, a tebi brz oporavak", napisala je Maja uz svoju i Ivaninu fotografiju. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ivana, koja je u potrazi za ljubavlju u emisiju došla čak iz Beograda, po zanimanju je go-go plesačica, a dijete je dobila s partnerom Nikolom. Ivani je ovo drugo dijete; iz prijašnje veze ima kćerkicu. 

Romantična duša

Plesačica je u 'Ljubav je na selu' pokušala zavesti Jovana Karapandžu, farmera iz Mlake Antinske. On ju je i odabrao za svoju farmu, no Ivana je bila spriječena otići na nju. 

Život na selu najveća joj je želja. 

"Život na selu, kućica, romantika. Moj muž i djeca izolirani od gužve i društva, buke i kaosa, okruženi prirodom i životinjama. Želim živjeti punim plućima uz pravu osobu pokraj sebe. Zdravlje i ljubav, to su najvažnije stvari u životu", rekla je romantična Ivana u intervjuu za RTL.HR. 

Komentirala je i svoje zanimanje. 

"Plesom se bavim od djetinjstva, a s 19 sam počela raditi po klubovima. Ples je moja ljubav, kao i pisanje. I svakako da sam se susretala sa zlobnim komentarima. Ali ja to nikad nisam krila, uvijek bih otvoreno govorila o onome što radim i gdje radim. Ima ljudi koji misle da je to problematično, ja se nikad nisam željela svađati ni dokazivati, moji prijatelji i obitelj me podržavaju i to mi je najvažnije", rekla je Ivana te otkrila kako se bavi i pisanjem. 

Čestitamo na prinovi!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!