Ostani doma
Novosti
Danijela Dvornik otvorila dušu i ganula tisuće pratitelja: 'Stalno sam čitala kako nam je kći ružna, glupa, kako je 'narkomanka ka i ćaća''
Instagram/danijeladvornik

'Bravo, prgava familijo'

Danijela Dvornik otvorila dušu i ganula tisuće pratitelja: 'Stalno sam čitala kako nam je kći ružna, glupa, kako je 'narkomanka ka i ćaća''

Danijela je iskreno napisala što je proživljavala, javili su joj se ganuti i rasplakani pratitelji koji nikad prije nikome nisu napisali komentar

Danijela Dvornik na svom je Instagram profilu objavila fotografiju kćeri Elle i prisjetila se koliko su je nepoznati ljudi maltretirali. 

Tekst prenosimo u cijelosti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Gledam ovu fotku i sjetim se 2008. godine kad nam je Dino umro. Stalno sam čitala kako nam je kći ružna, glupa, kako je 'narkomanka ka i ćaća', zaustavljale su me žene po ulici s riječima 'čuvajte kćer', a ja bih se začuđeno i ljutito odmicala. Neke su mi slale posvećene krunice ne bi li mi se kći prosvijetlila iako mi, do vjere u imaginarna bića i krunice nismo nikad držali. Imali smo isključivo vjeru u sebe.

Sjetila bih se Dinovih riječi: 'Dani, ne brini se, ja znam da će ona biti OK', dok je bio živ ovlaš bi prešla preko toga, a onda nakon njegove smrti te su mi riječi odzvanjale u glavi, svaki put kad bi neko izrazio žaljenje jer Ella nije jedna od 'normalnih'.

Ali ja sam mater. Mater koja je sve udarce primala stoički iako sam se ponekad unutra raspadala od niskih udaraca zločestih ljudi. Možda nismo bili najsavršeniji roditelji na svijetu, takvi ne postoje, ali bili smo složni, zaje*avali smo se na vlastiti račun i bili iskreni, a najviše od svega prihvaćali smo sve naše nesavršenosti bez da je to utjecalo na ljubav. I zato je Ella to što danas je. Materino i ćaćino zlato. Najsjajnije.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on Aug 13, 2020 at 3:19am PDT

Danijela vjerojatno nije ni slutila da će njezino otvaranje duše pokrenuti pravu lavinu riječi podrške i da je svojim iskrenim riječima potaknula da pišu i oni koji nikada do sada nisu pisali komentare na tuđe objave: 

"Rasplakali ste me ovim tekstom... imate na šta biti ponosni, a virujen da je i Dino negdi od gori gleda i puca od ponosa..."

"Poštovana, napisali ste jedan od najljepših roditeljski tekstova."

"Uvijek ste bili naj familija, samo iskrenost i ljubav bez glume."

"Nikada ništa ne komentiram, ali sad osjećam potrebu. Rešpekt. Mislim da vam nije bilo lako. Umjetnici nisu bića svima razumljiva. Pa tako i Dino. Umjetnik bez premca. Nisam uvijek razumjela vaše familijarne odluke, ali ko sam ja? U svakom slučaju budite i jeste zadovoljni i sretni. Imate kćer koju i svaka majka poželila."

"Eee, pa svi bi sada htjeli imati kćer k'o što je Ella. A nemaju. Oni imaju one 'normalne'!"

  • Dvornikovi

    reality show - Hrvatska - 2006.

    Subota u jutarnjem terminu
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!