Ostani doma
TV novosti
Ivanka iz 'Ljubav je na selu' druži se s Bahrom i ljubi 20 godina mlađu osobu: 'Neću odati je li to biće žensko ili muško'
RTL

Posebna je

Ivanka iz 'Ljubav je na selu' druži se s Bahrom i ljubi 20 godina mlađu osobu: 'Neću odati je li to biće žensko ili muško'

Ivanka je u emisiji stekla nove prijateljice, s kojima se jako zbližila

Ivanka Milutinović, alter-ego zagrebačke umjetnice Dan Philipp, koju smo upoznali i kao Vitu Maslačak, privukla je pažnju u 12. sezoni popularne emisije 'Ljubav je na selu' gdje se prijavila kako bi osvojila Dušana Golubovca. No on ju je poslao kući, a mladi Josip Tratnjak pozvao ju je na svoju farmu u Brdo Cirkvensko kako bi se bolje upoznali. Ivanka je nasmijavala gledatelje i ostale sudionike svojim izjavama, izumima i odjevnim kombinacijama, a pripremila je i nekoliko šokova: poljubila je Josipa pred kamerama, ali i njegovu "zlatnu djevojku" Gabrielu Kamenečki

U svakom slučaju, pošlo joj je za rukom ostati upamćenom, a za RTL.HR ispričala je kako provodi ljeto 2020. 

Druži se s Bahrom i Martinom

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ljeto provodim u propitivanju i rekonstrukciji svojeg djelovanja. Bila sam na moru, no brzo sam pobjegla jer me more, kao i određene osjetljivije pojedince, čini vrlo anksioznom. Zbog situcije s koronom usidrih se na relaciji s komadom zemlje u Bilogori, gdje obrađujem vrt obiteljske hacijende. Puno ljudi je predlagalo 'Dođi ovdje' ili 'Zašto se ne pojaviš više?', no pitala bih ih 'Je li ti toliko do druženja ili ne znaš kud bi sa sobom?'" priča Ivanka. No ističe jednu stvar. 

"Ne mislim pritom na Nevenku, jer smo ostale u dobrim prijateljskim odnosima još od 2014. godine, a tu je i kumstvo... No, dugo se ne vidjesmo", priznaje umjetnica.

U 12. sezoni upoznala je još prijateljica. 

"Ostvarila sam dobar, dugoročan i pošten odnos s Martinom Serdar i Bahrom Zahirović, iako se to u startu uopće nije tako činilo, niti je bilo izvjesno. Želim ostati u doživotnom kontaktu s te dvije predivno iskrene i jasne žene", kaže Ivanka. 

Ljubi osobu baroknog uma

Ivanka nam je ispričala i kako joj je po pitanju ljubavi.

"Ljubav je vrlo kritična u ovim vremenima, ali tako potrebita i velika stvar. Nešto mi se jest desilo! Dešava se upravo u ovim trenucima, no je li to ljubav, prosudit će vrijeme. I naravno, riječ je o čak 20 godina mlađoj obrazovanoj kulturnoj osobi sa sjevera, idealnih mjera, stasa i glasa, nevjerojatno baroknog uma, no neću odati je li to biće žensko ili muško", tajanstvena je Ivanka, koja nam je rekla i kako je Vita. 

"U pogledu Ivanke, to sam ja još ove godine, kao i Vite, što je starija, deaktivirana verzija, koja se više ne koristi u medijativnom prometu, obje su na zadacima koje ću vam rado odati -  ubačene su u razna obična zanimanja i to zbog razrade scenarija za kazališni komad radnog naslova 'Ovo je moglo biti i hladnije', koji bi bio lansiran početkom veljače iduće godine", otkrila je. 

Za oko joj je zapeo jedan novi farmer

Pitali smo je i je li gledala prvu epizodu nove, 13. sezone 'Ljubav je na selu' te nove farmere.

"Promatrala sam farmere iz nove sezone 'Ljubav je na selu' i moram vam priznati da sam pomalo razočarana. Vrlo je zamjetna dominacija gerijatrije, na čijim licima je preočit cinizam i razočaranje u život, kao i odbačenost trajnog tipa. Za sjesti i plakati! No, ima tamo jedan malecki koji je podsjetio na mini terminator i komandos verziju broja T-600 i već sada je rasplamsao maštu..." rekla je u svom stilu Ivanka. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!