Ostani doma
TV novosti
Ekskluzivno donosimo dobro skrivanu tajnu Marijane iz Big Brothera

Prva pobjednica regionalnog Big brothera

Ekskluzivno donosimo dobro skrivanu tajnu Marijane iz Big Brothera

Marijana je nakon sapunice koja je započela u Big brotheru 2011. godine dugo živjela pod lupom javnosti.

Prva pobjednica regionalnog Big brothera Marijana Kovačević je trudna! 

Potvrdila nam je to u telefonskom razgovoru, ali više od toga nije htjela reći. Čak niti to hoće li njezina kćer iz prvog braka s moreplovcem Ivanom Čvrljkom dobiti brata ili sestru i kada. S obzirom na njezin iznimno povučen život posljednjih godina zagonetno je šutjela i o imenu oca nerođenog djeteta. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I to je donekle razumljivo jer je Marijana nakon sapunice koja je započela u Big brotheru 2011. godine dugo živjela pod lupom javnosti.

Prevariti supruga pred televizijskim kamerama s pet godina mlađim Srbinom Nemešom do tog je Big brothera bilo moguće samo u nategnutom fimskom scenariju. No, Marijana se vodila srcem i to joj je s jedne strane omogućilo pobjedu, a s druge strane osudu javnosti! 

"Ja sam svjesna da sam ja -ja. Taj čin napravio je veliku zbrku i povrijedilo dosta ljudi."

Drama između Marijane i Nemeša nastavila se godinama. Od ljubavi do prekida ta je veza nalikovala teniskom meču. 

Kada su se 2016. godine vjenčali činilo se da je ljubav ipak pobijedila. No, već su se godinu dana poslije rastali. I od tada je Marijana između javnosti podigla kako sama kaže kineski zid.

Nakon Nemeša pisalo se o Marijaninim drugim ljubavnim vezama, čak i braku kojeg je kasnije demantirala. I zato je vijest o trudnoći šokirala i nas. Sve je u redu šturo nam je poručila, a mi joj čestitamo i od srca želimo da je pronašla sreću i ljubav!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!