Ostani doma
TV novosti

'GARFIELD I PRIJATELJI'

Najslavniji televizijski mačak i najpoznatiji ljubitelj lazanja na svijetu od ponedjeljka stanuje na Kockici!

Simpatični, lijeni narančasti mačak danas se smatra jednim od najvoljenijih televizijskih animiranih likova u povijesti

Garfield je debeo, lijen, sebičan i proždrljiv mačak koji živi s vlasnikom Jonom i psom Odiejem. Kad ne spava i ne jede, obično se dosađuje. U prijevodu, na um mu padaju ludorije koje mu svaki dan pretvaraju u pustolovinu života, a zajedno s kompićima, ostalim kućnim ljubimcima iz ulice, učinit će sve da ih ostvari. Jako voli svog plišanog medvjedića Pucka, a omiljena meta mu je blentavi Odie, koji redovito nasjedne na njegove psine.

Najslavniji televizijski mačak i najpoznatiji ljubitelj lazanja na svijetu rođen je davne 1978. godine u stripu autora Jima Davisa. Garfield je do danas najčitaniji stripovski junak, a dospio je čak i u Guinessovu knjigu rekorda; naime, od 2006. godine nalazi se u preko 2570 novina i listova, s vojskom vjernih obožavatelja svih naraštaja, a pretpostavlja se da ga danas dnevno čita oko 263.000.000 ljudi u cijelom svijetu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Simpatični, lijeni narančasti mačak danas se smatra jednim od najvoljenijih televizijskih animiranih likova u povijesti, a osim vlastite serije, glavni je junak i čak dva dugometražna igrana filma te niza kratkometražnih avantura u kojima se našao u ulozi čarobnjaka, istraživača ili pak detektiva.

U hrvatskoj verziji serije ''Garfield i prijatelji'' glas mu je posudio nagrađivani hrvatski glumac Filip Šovagović.

Njegove lude pustolovine čekaju vas već sljedećeg tjedna na Kockici!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!