Ostani doma
TV novosti
Sara iz 'Života na vagi' otkrila za RTL.HR: 'Marino i ja više nismo skupa'
Instagram/Marino Marušić

KRAJ LJUBAVI

Sara iz 'Života na vagi' otkrila za RTL.HR: 'Marino i ja više nismo skupa'

Prekidu nije kumovala treća osoba

Vezana vijest

Sara i Marino opet skupa (thumbnail)
#SAMOLJUBAV Zajedno u dobru i zlu: Ljubavna priča Marina i Sare nešto je najdivnije što se dogodilo u 'Životu na vagi'

Sara Sitarić, kandidatkinja posljednje sezone 'Života na vagi' u showu je pronašla ljubav s Marinom Marušićem. Iako ona živi u Ladimirevcima, a on u Zadru, par je svoju vezu, koliko god je to bilo moguće proteklih mjeseci, održavao na daljinu. Međutim, kako nam je Sara potvrdila, njihova veza je gotova.  

"Ne bih to previše komentirala, ali da, mogu vam potvrditi da je vezi došao kraj prije tri tjedna kad sam bila kod Marina i kad sam prekinula vezu. Vrijednosti su nam se razišle, moj fokus je sad maksimalno na faksu, a on je odabrao neke druge puteve koji ga uveseljavaju i zato sam osjećala da je ispravna stvar prekinuti taj odnos", rekla je za RTL.HR.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodala je kako ne bi htjela previše otkrivati detalje te da je sad usmjerena prema budućnosti i na pripreme za svoju prvu akademsku godinu na Fakultetu zdravstvenih studija.

Ljubav se rodila iz prijateljstva

Sara Sitarić i Marino Marušić

Podsjetimo, ljubav između Sare i Marina u četvrtoj sezoni rodila se iz bliskog prijateljstva.

"Definitivno mogu reći da je s moje strane odnos s Marinom bio prijateljski, a onda je prerastao u nešto više, dok on meni kaže kako sam ja njemu zapela za oko odmah prvi dan. Premda, moram priznati, brzo sam postala slaba na njegov osmijeh i oči", komentirala je tada za RTL.HR najmlađa kandidatkinja prošle sezone (OVDJE). 

Marino ju je, kazala je u studenom 2019. godine, osvojio svojim simpatičnim osobinama.

"Kod Marina me jako privukla njegova dobronamjernost, suosjećanje i spontanost. Ne znam koliko sam se puta skoro onesvijestila od smijeha dok sam bila s njim, a on se uopće nije trudio biti smiješan! Iz njega šale izlaze kao lude, definitivno je najsmješnija osoba u kući i sve nas zabavlja. Jako je simpatičan",  rekla je tad. 

"Kad sam imala gadnu temperaturu, bio je sa mnom. Bila sam u krizi, mislila sam da idem kući, jedva sam odrađivala treninge s takvom temperaturom... Ali on me sve vrijeme bodrio i bio uz mene, motivirao me. Kad bi mi nedostajali moji prijatelji i obitelj, dva ili tri sata bi pričao sa mnom i nasmijavao me da mi prođe vrijeme i da se oraspoložim. I počela sam jako cijeniti to što čini za mene, nekako mi je baš prirastao srcu", dodala je u lanjskom intervjuu Sara

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!