Ostani doma
TV novosti
10. sezona 'Moderne obitelji': Ne propustite Sofiju Vergaru i otkačenu obitelj u novim dogodovštinama!

SMIJEH DO SUZA

10. sezona 'Moderne obitelji': Ne propustite Sofiju Vergaru i otkačenu obitelj u novim dogodovštinama!

Među najpopularnijim serijama produkcijske kuće 20th Century Fox svoje je mjesto našla i "Moderna obitelj', koja se u kontinuitetu emitira već više od jednog desetljeća.

Upravo je to čini jednom od najznačajnijih humorističnih serija u povijesti televizije, ali i najdugovječnijim sitcomom na ABC-u, kanalu na kojem je premijerno prikazana u rujnu 2009. godine. Impresivne brojke od ukupno 368 nominacija i 117 osvojenih nagrada, od kojih se posebno ističe televizijski rekord od čak 5 Emmyja za najbolju humorističnu seriju, Zlatni globus te nagrade Američkih televizijskih kritičara potvrđuju da se "Modernoj obitelji" popularnost s godinama nije nimalo smanjila, već upravo suprotno - svaka je nova sezona bila iščekivanija od prethodne! 

Još je jedna posebnost ovog obožavanog sitcoma zasigurno vrhunska glumačka postava koja se, za razliku od brojnih drugih serija, nije mijenjala od prve sezone. Dobra energija na setu, njihovo savršeno nadopunjavanje, zarazni humor te živopisni i zanimljivi likovi iz pera autora Christophera Lloyda i Stevena Levitana razlog su zašto su Ed O'Neill, Sofia Vergara, Ty Burrell, Julie Bowen, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet te mlade snage Rico Rodriguez, Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould i Aubrey Anderson-Emmons nezamjenjivi tijekom svih 11 sezona serije. I dok je jednima, poput Eda O'Neilla ("Bračne vode"), serija dala priliku da se još jednom dokažu kao kraljevi humorističnih serija, drugi svoju karijeru mogu zahvaliti upravo "Modernoj obitelji", koja im je pružila zvjezdanu šansu koju su itekako dobro zgrabili.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Klan Pritchett-Dunphy-Tucker i u desetoj sezoni pokazuje nam iskrene, emotivne i ponekad uvrnute, ali uvijek urnebesno zabavne uspone i padove te obiteljske situacije s kojima se mogu poistovjetiti gledatelji svih generacija.

 

  • Moderna obitelj

    humoristična serija - SAD - 2017.

    Ponedjeljak - petak u 23.40 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!