Ostani doma
TV novosti
Nova serija 'Gospodar neba': Bio je spreman na sve, čak i na operaciju lica kako bi bio najmoćniji čovjek svijeta!

RTL PASSION

Nova serija 'Gospodar neba': Bio je spreman na sve, čak i na operaciju lica kako bi bio najmoćniji čovjek svijeta!

“Gospodar neba” objedinjuje elemente akcijske i dramske serije i tako privlači obožavatelje telenovela, ali i kriminalističkih zapleta, donoseći rijetko uspješan miks tih žanrova.

Obiteljski čovjek Aurelio Casillas (Rafael Amaya) jedan je od najmoćnijih krijumčara droge na svijetu, šef Juárez kartela. Njegovu užu obitelj čine Ximene (Ximena Herrera) i troje djece, Rutile (Carmen Aub), Heriberta (Ruy Senderos) i Luz Marine (Gala Montes) te vjerni brat Chacortu (Raúl Méndez), koji mu pomaže u svim mutnim i kriminalnim poslovima. Casillas je nazvan i gospodarom neba zbog vlastite flote zrakoplova kojom prevozi drogu, a više od 200 milijuna dolara troši na obnovu i održavanje tih aviona.

Od 2013. do danas prikazano je sedam sezona, 611 epizoda ove izvanredne serije, dok je Telemundo, na kojem se serija i prikazuje, najavio i sedmu sezonu. Na RTL Passionu gledatelji će ovu svjetsku uspješnicu gledati od početka, od prve sezone, koja ima 74 epizode.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zanimljivo,“Gospodar neba” objedinjuje elemente akcijske  i dramske serije i tako privlači obožavatelje telenovela, ali i kriminalističkih zapleta,  donoseći rijetko uspješan miks tih žanrova. Priča i likovi, koji su jako dobro poznati u Meksiku i Kolumbiji, portretirani su vjerodostojno i istinito, ponekad su zastrašujući, što je posebno upečatljivo u moćnoj prvoj sezoni. 

Samim izborom  priče, serija je postala jedna od nezaboravnih TV produkcija, a popularnost je potvrdila i gledanost - prvu epizodu pratilo je čak 2,34 milijuna gledatelja, dok je sezona završila u prosjeku s 3,62 milijuna gledatelja pred malim ekranima, te je takvim sjajnim rezultatom postala najgledanija serija na Telemundu, sjeverno-američkoj TV mreži na španjolskom jeziku, koja je u vlasništvu NBCUniversala. Hvaljeni i popularni TV projekt pobrao je mnogo nagrada i bio nominiran na festivalima poput Premios People en Español, Miami Life Awards, Produ Awards,  no posebno treba izdvojiti - International Emmy Award for Non-English Language Us Primetime Program, te tri godine zaredom za Premios Tu Mundo, u kategoriji najbolje novele, tj. serije.

Glavnu ulogu ponio je Rafael Amaya kao Aurelio Casillas,  zloglasni krijumčar droge, dok su se u ostalim ulogama našli Ximena Herrera (“Infames”) kao njegova žena Ximena Letrán,  Robinson Díaz kao Miltón Jiménez / El Cabo, glavni diler droge u Kolumbiji, bivši partner El Tijerasa, vođe Sjeverna dolina kartela i glavni neprijatelj Aurelia, Raul Méndez kao Víctor Casillas kao otac Víctora i Carla, Aureliov brat, zamjenik i desna ruka te Gabriel Porraso kao Marco Mejía, policajac opsjednut hvatanjem Aurelia Casillasa. Oni koji žele dodatni istraživati  lik Casillasa, spomenimo kao zanimljivost, da je meksički glumac Rafael Amaya (Aurelio Casillas) portretira isti lik u Netflixovoj seriji "Queen of the South" (2016.) i Telemundovim serijama “Lady of Steel" (2014.) i “El Chema" (2016.).

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!