Ostani doma
TV novosti
'Čudom preživjeli' fascinantna je serija na RTL Livingu o ljudima koji su pobijedili smrt!

NE PROPUSTITE

'Čudom preživjeli' fascinantna je serija na RTL Livingu o ljudima koji su pobijedili smrt!

Ove i druge priče o preživljavanju u nemogućim uvjetima pratimo na RTL Livingu od 12. rujna subotom i nedjeljom od 23.30 sati.

Nevjerojatne priče o ljudima koji su preživjeli nemoguće, koji su se našli u situacijama u kojima nisu imali šanse dočekati novi dan, nakon uspješnog prikazivanja na RTL2 emitirat će se i na RTL Livingu od 4. sezone, subotom i nedjeljom u 23.30 sati!

U produkciji Darlow Smithson Productions, ova uzbudljiva reality serija donosi priče o ljudima koji su se našli u opasnim situacijama daleko od civilizacije, u okruženju divljine. Iscrpni intervjui, snimke i simulacije približit će nam dramatične trenutke i otkriti gledateljima što je te osobe održalo na životu. Pa će tako gledatelji čuti  priču Matthewa McGougha i njegove 5-godišnje kćeri Shannon, koji su na putu iz australske divljine pogrešno skrenuli te nakon što je automobil izgorio, našli se daleko od civilizacije i osam dana preživljavali s ograničenim zalihama hrane. John Silverwood, njegova supruga Jean i njihovo četvero djece Ben, Amelia, Jack i Camille na jedrenju se nasukavaju na stjenovitom grebenu u južnom Pacifiku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I dok veliki valovi udaraju brod i pune kabine vodom,  John se ozlijedi kad se jarbol sruši. Charlie Hench pada s ruba planine tijekom planinarske ekspedicije i spušta se na malu izbočinu na visini 9000 metara. Pronalazi ga njegov prijatelj Dave Grah, čiji se brat izgubio u oluji 30 godina ranije kada je pješačio i istim prijevojem. Nakon što se srušio zrakoplovom u zabačeni dio Stjenjaka, Justin Kirkbride satima je planinario po snijegu do pojasa kako bi spasio svoja dva ozlijeđena prijatelja. Kada se helikopter poslan za spašavanje Justina sruši nakon što se on ukrca, čini se da nikom nije suđeno da preživi. Tri su muškarca nasukana na pustom otoku u Kalifornijskom zaljevu i pokušavaju 12 dana pješačiti do sjeverne obale kako bi privukli ribare koji prolaze.

Ove i druge priče o preživljavanju u nemogućim uvjetima pratimo na RTL Livingu od 12. rujna subotom i nedjeljom od 23.30 sati.

  • Čudom preživjeli

    dokumentarna serija - Ujedinjeno Kraljevstvo/ SAD - 2010.

    RTL Passion, ponedjeljak - petak u kasnovečernjem terminu
    Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!