Ostani doma
TV novosti
'Zaštita granica: Australija': Tisuće zaposlenika svaki dan riskira svoje živote kako bi zaštitili granice svoje zemlje!

NE PROPUSTITE

'Zaštita granica: Australija': Tisuće zaposlenika svaki dan riskira svoje živote kako bi zaštitili granice svoje zemlje!

rija je snimana u australskoj međunarodnoj zračnoj luci Kingsford u Sidneyju

 "Zaštita granica: Australija" uzbudljiva je dokumentarna serija koja odvodi gledatelje iza kulisa australskih carinskih, imigracijskih i karantenskih odjela. Zaposlenici tih odjela moraju zaštititi Australiju od krijumčara droge, ilegalnih imigranata, potencijalnih terorista, štetnih nametnika i egzotičnih bolesti.

Prilikom ulaska u Australiju, na granici se provjeravaju sve nepravilnosti i osobe za koje postoji određena sumnja da su povezane s kriminalom. Zaposlenici na granici moraju proći dobru obuku i imati snažnu sposobnost razlučivanja kako bi odvojili nevine i nedužne osobe od potencijalnih kriminalaca. Kojim se sve metodama koriste na granici, što se dogodi kada ulove krijumčare, ilegalne imigrante ili zaražene osobe, pogledajte u ovoj dokumentarnoj seriji na RTL2 kanalu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ova dokumentarna serija počela je s prikazivanjem 2004. godine na australskoj komercijalnoj televizijskoj mreži 7 Network. Serija je snimana u australskoj međunarodnoj zračnoj luci Kingsford u Sidneyju te prikazuje neke stvarne situacije koje su se dogodile na tom aerodromu. Kroz cijelu epizodu gledatelje vodi narator Grant Bowler koji pripovijeda o svim slučajevima u kojima se nađu zaštitari australskih granica. Drugi originalni naziv za seriju je "Border Security", a osim navedene verzije, postoje mnoge druge dokumentarne serije koje se bave istom tematikom, poput popularnih dokumentarnih serija "Homeland Security USA" i "Border Security: Canada's Front Line".

 

  • Zaštita granica: Australija

    dokumentarna serija - Australija - 2004.

    RTL2, subota - nedjelja u popodnevnom terminu
    Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!