Ostani doma
TV novosti
'Goli i prestrašeni ': Reality koji otkriva tko je sposoban preživjeti u divljini - potpuno gol i bez ičega!

NE PROPUSTITE

'Goli i prestrašeni ': Reality koji otkriva tko je sposoban preživjeti u divljini - potpuno gol i bez ičega!

Reality nastao u produkciji Discoveryja

Reality show u kojem su par potpunih stranaca, jedna žena i jedan muškarac, ostavljeni na odabranoj lokaciji bez hrane, vode i odjeće. Moraju preživjeti 21 dan oslanjajući se samo na vlastite snage, a sa sobom ne mogu ponijeti ništa osim jednog osobnog predmeta.

Recimo, jedan natjecatelj može uzeti mačetu, a drugi šibice za potpalu vatre. Svaka epizoda ima dva natjecatelja, a oni se upoznaju tek na lokaciji gdje se snima. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svaki od njih, osim jednog osobnog predmeta ima i malu krpenu torbu u kojoj su im kamere i dnevnici kako bi što detaljnije zabilježili dojmove iz ove avanture iako ih u stopu prati snimateljski tim realityja. No, važno je za istaknuti kako snimateljska ekipa u niti jednom trenutku ne smije intervenirati niti komunicirati s kandidatima. 

Tijekom epizode gledatelji dobivaju informacije - koliko je dana prošlo, kakvo ih vrijeme i temperatura prati i slično. Zanimljivo je da se i na kraju epizode otkriju podaci o tome koliko su, recimo, kandidati težili prije showa i nakon showa - sve u sklopu procjene njihovih sposobnosti za preživljavanje. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!