Ostani doma
TV novosti
'Dvije strane zločina': Nova kriminalistička serija držat će vas u napetosti ove jeseni!

VIŠE OD DRAME

'Dvije strane zločina': Nova kriminalistička serija držat će vas u napetosti ove jeseni!

Odlična kriminalistička serija u kojoj će se vaše emocije prema glavnim junacima i anti-junacima ispreplitati tijekom svake nove epizode...

Riječ je o seriji belgijske produkcije originalnog naziva 'De Dag' a prati dvije priče. U jednoj epizodi pratimo policiju, a u drugoj zločince te se tako epizode isprepliću tijekom cijele kontrole.

O čemu se radi? Genijalna pljačka banke izmiče kontroli dok policija, kriminalci i taoci otkrivaju neočekivane planove... Napeti misterij ispričan je u jedinstvenoj paralelnoj perspektivi: svaka epizoda izmjenjuje fokus između policijske akcije izvana i hlapljivog lonca pod pritiskom u banci. Intenzivna, klaustrofobična igra mačke i miša odvija se tijekom cijele sezone, a svaka epizoda koja mijenja vrijeme otkriva drugo gledište na događaje... 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Postoji čitav labirint tajni koje morate proći prije nego što ovaj dan završi. Sat otkucava. Životi vise o koncu. I nikome se ne smije vjerovati.

U glavnim ulogama našli su se Sophie Decleir, Lukas De Wolf, Jeroen Perceval, Titus De Voogdt te Dolores Bouckaert dok je redatelj i scenarist Gilles Coulier.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!