Ostani doma
TV novosti
'Moja generacija Z': Sjajnu seriju o 'nekim novim klincima' gledajte na RTL Adriji

PON - PET u 20:20

'Moja generacija Z': Sjajnu seriju o 'nekim novim klincima' gledajte na RTL Adriji

Prvu epizodu serije 'Moja generacija Z' ne propustite gledati večeras u 20:20 na kanalu RTL Adria

Igrana serija „Moja generacija Z" govori o tinejdžerima koji su naslijedili čuvene „milenijalce", generaciji "Z", odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000. godine, godine zmaja po kineskoj astrologiji). Serija je snimljena u zajedničkoj proizvodnji Radio-televizije Srbije i izvršne produkcije “Original Film”, ima 44 epizode, a režirali su je Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić i Kosta Ristić.

Dramski zapleti, oplemenjeni humorom i glazbom govore o dilemama i problemima, ali i radostima u životu mladih

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U serijalu o odrastanju, tradicionalno jednom od najpopularnijih podžanrova na ovim prostorima, pratimo junake iz dva razreda (iz plave i crvene smjene) u prvim danima nove školske godine u kojoj će donijeti važne životne odluke.

Dramski zapleti, oplemenjeni humorom i glazbom govore o dilemama i problemima, ali i radostima u životu mladih, njihovim roditeljima i profesorima. U prvoj epizodi serije, koja nosi naziv „Povratak u školu – plava smjena“ upoznajemo likove iz prijepodnevne, plave smjene. Bojana se iz Sremske Mitrovice doselila u Beograd. Priprema se za prvi dan u novoj školi, brinući se hoće li se prilagoditi novom društvu. Kada stigne u novu školu, brzo shvaća da neće lako naći prijatelje, i zatiče paniku među učenicima jer im se ove godine mijenja razrednik. Kako su se i pribojavali, dobili su baš najstrožeg. Zato razred odlučuje napraviti prosvjed. Bojana im predlaže kako: da okrenu klupe suprotno od ploče i da „okrenu leđa školskom sistemu“...

U seriji glume: Predrag Vasić, Jovana Milovanović, Katarina Živković, Nikola Stanković, Jana Milosavljević, Nemanja Rafailović, Kristijan Marković, Nenad Petrović, Isidora Građanin, Nikola Malbaša, Kristina Jeftović, Sava Stojanović, Stefan Vukić, Ivana Adžić, Milan Zarić, Vanja Jovanović, Matea Milosavljević.

Seriju 'Moja generacija Z' gledajte od ponedjeljka do petka u 20:20, a reprize epizoda u 23:45 na kanalu RTL Adria. 

  • Moja generacija Z

    dramska serija - Srbija - 2019.

    Ponedjeljak - petak u 20.20 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!