Ostani doma
TV novosti
'Jutro će promeniti sve': Sjajna serija o svima onima koji tek traže svoje mjesto u svijetu

JESTE MEĐU NJIMA?

'Jutro će promeniti sve': Sjajna serija o svima onima koji tek traže svoje mjesto u svijetu

Ovo je priča o ljudima koji su završili sa školovanjem, nisu osnovali obitelji, nemaju stalne poslove i još uvijek tragaju za sobom i svojim mjestom u društvu

Dramska serija „Jutro će promeniti sve“ prati život četvero tridesetogodišnjaka u Beogradu tijekom jedne godine. Kad se Filip, dečko koji obećava te stipendist prestižnog američkog sveučilišta Berkeley, nakon nekoliko godina provedenih u Americi vrati u Beograd, ispostavit će se da će njegov naizgled kratak posjet trajati dulje nego što je planirano. Filipov povratak okupit će njegove dugogodišnje prijatelje, Ljubu, Anđelu i Aleksandru.

Ovo je priča o ljudima koji su završili sa školovanjem, nisu osnovali obitelji, nemaju stalne poslove i još uvijek tragaju za sobom i svojim mjestom u društvu. Oni su u raskoraku između mladosti i odraslog doba, nisu više mladi, a nisu ni u potpunosti odrasli. Pokušavaju dati drukčiji smisao svojim prijateljskim i emotivnim odnosima i shvatiti „kuda dalje“.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kroz priču o borbi sa životnim izazovima jedne generacije, serija pokušava uhvatiti duh Beograda danas. Ovo je priča o ljudima koji žive u ovom gradu, o onima koji iz njega odlaze i onima koji se u njega ponovno vraćaju.

Tijekom snimanja serije bilo je angažirano više od 200 glumaca, a snimanje se realiziralo na više od 300 lokacija na teritoriju Beograda. 

Serija se uglavnom događa u Beogradu i pokriva različite krajeve grada, ali naglasak je na Dorćolu, gdje žive Aleksandra i Anđela i gdje je i Aleksandrin kafić Nula. Veliki broj scena snima se i u Mirijevu, gd,e Filip živi s roditeljima, a kasnije i u Novom Beogradu, gdje će se nekolicina likova preseliti. U seriji će se pojavljivati i kultna gradska mjesta poput mnogobrojnih beogradskih klubova, restorana, galerija i različitih kulturnih institucija.

Kreatori serije su Goran Stanković i Vladimir Tagić. U glavnim ulogama našli su se Nikola Rakočević, Jovana Stojiljković, Andrija Kuzmanović, Isidora Simijonović te Milica Stefanović.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!