Ostani doma
TV novosti
Uskoro stiže nova sezona 'Života na vagi': Ovog puta timovi su podijeljeni na More vs. Kontinent!

#uvikkontra vs. #sjever

Uskoro stiže nova sezona 'Života na vagi': Ovog puta timovi su podijeljeni na More vs. Kontinent!

Prvi put u pet sezona ekipa „Života na vagi“ snima u Slavoniji, u idiličnom krajoliku u mjestu Stara Kapela, ali to nije jedini novitet...

U novoj sezoni kandidati su prvi put unaprijed podijeljeni u timove ovisno o geografskoj pripadnosti. Odnosno, jedan tim čine kandidati koji dolaze iz unutrašnjosti Hrvatske, dok su drugi s mora.

U dosadašnjem zbroju pobjednika kontinentalci slave u omjeru 3:1. Naime, Dorian Crnković i Alen Abramović su iz Zagreba, Roko Baković iz Velike Gorice, dok se Dalmacija, odnosno Split, mogu pohvaliti prvim pobjednikom Ivanom Krolom.

Društvo kandidatima čine samo mačke, psi, pokoja patka...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prvi put u pet sezona ekipa „Života na vagi“ snima u Slavoniji, u idiličnom krajoliku u mjestu Stara Kapela. Mjesto je smješteno na obroncima Požeške gore, a njegova povijest datira još iz 13. stoljeća. Društvo kandidatima, osim 30-ak članova tima, čine samo mačke, psi, pokoja patka i – komarci.

Marijana Batinić, Život na vagi 5

Ono što je svakako posebno u ovoj sezoni, koja se snima s desetak kamera, jest i činjenica da u svim tjednima snimanje nijednom nije bilo ometeno zvukom mobitela. Naime, na lokaciji gdje se snima - nema signala!

S obzirom na to da se sve snima pod strogim epidemiološkim mjerama, dosad je potrošeno preko 500 pari rukavica, 20 litara antiseptika i više tisuća jednokratnih maski.

Konzumirano je više od 10 tisuća litara vode, popilo se preko 500 smoothieja, pojelo se 2000 jogurta, a koji je rezultat toga, gledatelji RTL-a doznat će uskoro.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!