Ostani doma
Novosti
Nemeš napokon otkrio u kakvim je odnosima Marijanom te s kim bi se 'smuvao' da opet uđe u 'Big Brother': 'Najljepše mi je bilo kad sam imao seks'

BIVŠE LJUBAVI

Nemeš napokon otkrio u kakvim je odnosima Marijanom te s kim bi se 'smuvao' da opet uđe u 'Big Brother': 'Najljepše mi je bilo kad sam imao seks'

Nikola Nemešević Nemeš i Marijana Čvrljak jedan su od najpoznatijih televizijskih parova. Upoznali su se u 'Big Brother' kući 2011. godine te se zaljubili pred kamerama.

Marijana se nakon showa razvela od supruga i nastavila vezu s Nemešem, a prije četiri godine par koji se poseksao pred kamerama se i vjenčao. No, samo osam mjeseci kasnije su se razveli, Marijana je ostala u Hrvatskoj dok se Nemeš vratio u rodni Beograd. 

Danas otkriva jesu li u ikakvom odnosu. "Ni u kakvom, što ne znači da joj ne želim svu sreću i zdravlje ovog svijeta", otkrio je Nemeš za 24sata.
Otkrio je kako bi, unatoč svemu, svoje iskustvo ponovio, ali i što mu je bilo najbolje u cijelom showu. "Najljepše mi je bilo kad sam imao seks, to je baš super osjećaj", priznao je Nemeš.

Marijana Čvrljak

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na pitanje bi li ponovio ulazak u show, Nemeš kaže: "Apsolutno, samo bih se ovog puta smuvao s Horvatom jer ima kuću na moru. Onda sam bio mlad i neiskusan, što da se radi. S Horvatom Čagljem danas sam najviše u kontaktu od bivših sustanara", dodao je.

Nemeš danas piše pjesme za sebe i druge, a uskoro izdaje i album koji najavljuje već gotovo 10 godina. Neko vrijeme radio je i na jednoj radijskoj postaji, ali dao je otkaz jer, kako je izjavio, šefica mobingirala njegove kolege.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!