Ostani doma
Novosti
Zoran Šprajc podsjetio na ljepote Hrvatske: 'Prvi put sam shvatio kakva se ljepota i gušt nalazi ispod, dok jurim autocestom iznad'
Instagram/Zoran Šprajc

Vikend u prirodi

Zoran Šprajc podsjetio na ljepote Hrvatske: 'Prvi put sam shvatio kakva se ljepota i gušt nalazi ispod, dok jurim autocestom iznad'

Šprajc je podsjetio na ljepote Hrvatske koje mnogi previde putujući autocestom na more

Zoran Šprajc, urednik i voditelj RTL Direkta, protekli je vikend proveo u prirodi, uživajući u posljednjim trzajima ljeta. Na društvenim se mrežama pohvalio kako je prvi put posjetio jezero Bajer u Fužinama, te opisao što je sve tamo radio. 

"Stjecajem sretnih okolnosti par dana nakon što je rođen hešteg #prviput (vidi prethodni post), prvi put sam se našao u Fužinama na malo duže od usputnog ručka s mladom veprovinom i štrudlom od borovnice (mljac) na povratku s mora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I prvi puta sam shvatio kakva se ljepota i gušt nalazi ispod dok jurim autocestom iznad. Bog je valjda osobno po sebi ugodio temperaturu zraka, Sunce zemlju i jezera, a i more je na pola sata vožnje.

Na kotačima, nogama i veslima proveo sam skoro cijeli dan, jahao mustange, snimio film s Winnetuom i na kraju se naravno opet zasladio mladim veprićem, štrudlom od borovnice da bi u miru zaspao u jacuzziju", opisao je Šprajc svoj boravak u prirodi, uz fotografiju iz čamca. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc) on Sep 13, 2020 at 7:39am PDT

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!