Ostani doma
Novosti
Sara iz 'Života na vagi': 'Danas sam bila mala svinjica i pojela sam nekoliko kolača... Sad se malo više znojim na treningu'
Instagram/Sara Sitarić

ISKRENA

Sara iz 'Života na vagi': 'Danas sam bila mala svinjica i pojela sam nekoliko kolača... Sad se malo više znojim na treningu'

Sara Sitarić, kandidatkinja prošle sezone 'Života na vagi' redovito vježba i pazi na svoju prehranu.

Nakon treninga ovog vikenda snimila je video za Instagram te nakon treninga otkrila kako je  prekršila vlastitu odluku da neće jesti kolače u idućih nekoliko dana. I iako nije problem niti je prekoračila dozvoljeni broj kalorija po obroku, odlučila je odmah to i potrošiti. 

"Danas sam bila mala svinjica i pojela sam nekoliko kolača. Evo, sad pati griješno tijelo", rekla je šaljivo. Nakon toga dodala je: "OK je s vremena na vrijeme pojesti nešto slatko, ali ja sam sama sebi odredila da idućih 21 dan neću. Ali OK, odmah sam se srezala i smanjila ostale obroke", rekla je Sara te dodala još uvijek pokušava riješiti to da nema grižnju savijesti zbog toga te da ne pojede tri kolača nego jedan. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ali OK, neću se kriviti za to, zato se sad malo više znojim i zato malo duže traje trening i sutra nastavljamo", dodala je Sara iskreno!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!