Ostani doma
Novosti
Meteorologinja Damjana Ćurkov pridružuje se meteorološkom timu RTL-a

DOBRODOŠLA!

Meteorologinja Damjana Ćurkov pridružuje se meteorološkom timu RTL-a

Damjana Ćurkov od danas se priključuje meteorološkom timu RTL-a, a gledatelji će je u emisiji „RTL Vrijeme“ moći pratiti već u četvrtak u 20 sati.

„Svaka promjena je na početku izazovna, ali ja izazove volim tako da vjerujem da će ovo biti pozitivna promjena. Nadam se da ću opravdati dano povjerenje te gledateljima svakodnevno pomagati svojim izvještajima o vremenu“, kaže 30-godišnja Kaštelanka.

Damjana  je diplomirala na Geofizičkom odsjeku PMF-a u Zagrebu, smjer Meteorologija i fizička oceanografija, a još je od osnovne škole gajila ljubav prema fizici i matematici pa je meteorologija bila idealan spoj onog što želi raditi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Meteorologija je primijenjena znanost i to prilično izazovna s obzirom na to da priroda igra glavnu ulogu, a na nama meteorolozima je da uz korištenje svih dostupnih materijala i alata, najbolje moguće procijenimo kakav nas razvoj situacije čeka“, kaže Damjana te ističe da ju je cijeli RTL-ov tim dočekao s veseljem.

„Kolege Dorian Ribarić, Željka Pogačić i ja dugogodišnji smo prijatelji tako da su prelazak u novi tim i pripreme na novo radno okruženje bilo znatno jednostavnije“, kaže Damjana.

„RTL Vrijeme“ na programu je svaki dan u 20 sati, u sklopu središnje informativne emisije „RTL Danas“.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!