Ostani doma
Novosti
Prizor koji su obožavatelji čekali 19 godina, Jennifer Aniston i Brad Pitt glume u istom projektu: 'Znaš da si mi oduvijek sladak'
Instagram

Brennifer

Prizor koji su obožavatelji čekali 19 godina, Jennifer Aniston i Brad Pitt glume u istom projektu: 'Znaš da si mi oduvijek sladak'

Iako u projektu sudjeluju i Julia Roberts, Jimmy Kimmel, Morgan Freeman, Shia LaBeouf, Matthew McConaughey i Sean Pean sva pozornost je bila na bivšem holivudskom paru Brennifer

Jennifer Aniston i Brad Pitt u istom glumačkom projektu nastupali su davne 2001. Brad Pitt je tada imao epizodnu ulogu u serije 'Prijatelji'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends) on Dec 18, 2019 at 3:35pm PST

No zahvaljujući komičaru Daneu Cooku svi su noćas uživali gledajući Brada Pitta i Jennifer Aniston kako se upucavaju jedno drugome. Projekt 'Feelin' A-live' je zajedničko virtualno čitanje scenarija legendarnog teen filma 'Zlatno doba u Ridgemontu' iz 1982., za koji je Cook uspio okupiti najpopularnija glumačka imena današnjice. Scenarij su čitali Jennifer Aniston, Brad Pitt, Julia Roberts, Jimmy Kimmel, Morgan Freeman, Shia LaBeouf, Matthew McConaughey i Sean Pean koji je u originalnom filmu 1982. glumio kao 22-godišnjak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dane Cook (@danecook) on Sep 17, 2020 at 10:04am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No bez obzira na cijeli niz najboljih holivudskih faca, sinoć su svu pozornost ukrali Jennifer Aniston i Brad Pitt, tako da su u medijima diljem svijeta osvanuli naslovi kako su očijukali cijelo vrijeme i da se vidi kako između njih još postoji privlačnost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pittiston (@jennifer.brad.pittiston) on Sep 18, 2020 at 3:36am PDT

Pitt je dobio ulogu Brada Hamiltona, dok je Aniston glumila Lindu, djevojku koja je u njega silno zaljubila. „Bok Brad, znaš da si mi oduvijek sladak“, započela je Jennifer Aniston zajedničku im scenu „Ti si tako seksi.“ No za razliku od glumice koja je u filmu glumila Lindu i u toj se sceni skinula u toples, Jennifer Aniston ostala je odjevena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jenn and brad �/5k (@aniston_pitt) on Sep 18, 2020 at 3:04am PDT

Aniston i Pitt još od razvoda 2005. pa sve donedavno nisu bili u kontaktu jer mu je Angeline Jolie branila da spominje, viđa i radi s bivšom suprugom na istim projektima. Prije nekoliko mjeseci Aniston i Pitt zaintrigirali su javnost svojim ponašanjem na dodjeli nagrada 'Screen Actors Guild’. Njihovi osmjesi, pogledi i dodiri svima su vratili nadu da će ovaj zvjezdani par ponovno pokušati obnoviti svoju ljubav.

  • Prijatelji

    humoristična serija - SAD - 1994.

    Ponedjeljak - petak u 21.05 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!