Ostani doma
Novosti
Danas samo na RTL-u! Najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović 'El Animal' nakon pauze od deset mjeseci večeras opet ulazi u ring
RTL

od 20 sati

Danas samo na RTL-u! Najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović 'El Animal' nakon pauze od deset mjeseci večeras opet ulazi u ring

Boksački meč Hrgović vs. Kartozie gledajte večeras od 20 sati samo na RTL-u!

RTL večeras uživo iz danskog grada Struer prenosi boksački meč najboljeg hrvatskog boksača Filipa Hrgovića i Grka Alexandra Kartozia.

Hrgović 'El Animal' je i dalje prvak prema WBC-u i nosi internacionalni pojas u teškoj kategoriji, a novom pobjedom bio bi korak borbi za velike svjetske titule. Naš prvak je zbog pandemije korone morao gotovo deset mjeseci čekati na na borbu, a i protivnik mu se izmjenio pet dana prije borbe, no Filip je na strepnje obožavatelja na društvenim mrežama poručio da ne brinu jer je on uvijek spreman.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Hrgovic (@filip_hrgovic) on Sep 15, 2020 at 9:32am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prijenos meča gledajte na glavnom kanalu, na RTL-u, s početkom u 20 sati, kada počinje studijska emisija koju će voditi Marko Vargek uz stručne goste Stjepana Božića i Ivanu Habazin, nakon koje slijedi borba uživo koju će komentirati Filip Brkić i Željko Mavrović.

Prijenos meča Hrgović vs. Kartozie gledajte večeras od 20 sati samo na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!