Ostani doma
Novosti
FOTO - Evolucija izgleda Hane Rodić od 'Gospodina Savršenog' do 'Zadruge'

POGLEDAJTE

FOTO - Evolucija izgleda Hane Rodić od 'Gospodina Savršenog' do 'Zadruge'

U dvije godine Hana je drastično promijenila svoj izgled

Hana Rodić, kandidatkinja prve sezone showa 'Gospodin Savršeni' privukla je pažnju gledatelja, ali i Gorana Jurenca s kojim je svoju vezu započela nakon showa. Kako je dobila mnoštvo fanova, postala je aktivna na svom Instagram profilu te je skupila vojsku pratitelja.

Ususret izboru, djevojke su obavile i posljednje pripreme

Osim što je postala influencerica, s Goranom je pokrenula zajednički brend HxG te je snimila i kratak videoserijal za RTLplay pod nazivom 'Make Up Queen'. No tu nije završila njezina televizijska karijera. Goran i ona postali su dio prve sezone 'Superpara'. Ubrzo nakon toga, Hana je dobila i svoju kolumnu 'Hana bez filtera' na RTL.HR-u tijekom druge sezone 'Gospodina Savršenog', a sad je, godinu dana kasnije, ušla u srpski reality 'Zadruga'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tijekom razvoja svoje influencerske karijere Hana je mnogo radila na sebi pa je, osim što je povećala grudi i usnice, promijenila i svoju frizuru, ali je i počela trenirati s Goranom. Zbog toga je njezin izgled danas znatno drugačiji od onoga koji je imala kad je prvom gospodinu savršenom na upoznavanje donijela praznu kutijicu za zaručnički prsten. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!