Ostani doma
Novosti

Bravo!

Sjećate li se simpatične Hane, najmlađe kandidatkinje prve sezone 'Života na vagi'? Nećete vjerovati kako sada izgleda!

Hana je objavila usporedne fotografije i otkrila kako je uspjela smršavjeti čak 64 kilograma!

Hana Sokač bila je najmlađa kandidatkinja prve sezone 'Života na vagi' 2017. godine. Simpatična maturantica u show je ušla sa 138,3 kilograma i u finalu imala 106,2. Skinula je tijekom snimanja 32,1 kilogram, odnosno 23,1% tjelesne mase. 

No kako je napisala u objavi na Instagramu, kilograme je nakon showa prvo vratila, a onda se ponovno uhvatila u koštac s istima i uspjela smršavjeti nevjerojatna 64 kilograma.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dvije godine nije ništa objavljivala, ali na nagovor Josipe Lopac, kandidatkinje treće sezone 'Života na vagi', Hana je objavila usporedne fotografije uz koje je napisala:

"Nisam imala namjeru javno objavljivati, ali kaže meni sinoć Josipa Lopac da bi moglo nekome poslužiti kao motivacija, pa ako će i samo jednu osobu usmjeriti na bolji put, vrijedi pokazati najgoru varijantu sebe iz prošlosti.

Nakon showa kilogrami su se rapidno vratili kao i većini ostalih kandidata, no o tome se 'ne priča' što zbog nesigurnosti, a što zbog vođenja lažnih života na Instagramu.

Dvije godine nije me bilo u javnosti i svijetu društvenih mreža. U te dvije godine radila sam na poslovnom planu, a uz to i na sebi.

U godinu dana samostalno sam skinula 64 kilograma. Može se. Sve se može. Nisam tu da se uzdižem nego da i tebi pokažem da možeš. Možeš biti što god želiš, samo ustraj!

Znam, znam ovo na kraju zvuči full klišejasto, ali tako je.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Sokač (@hanasokac) on Sep 29, 2020 at 6:07am PDT

U novoj sezoni 'Života na vagi': Otpor prema zdravoj hrani, nikad viđeni izazovi i premijerni sraz kontinentalaca protiv predstavnika mora

Što se priprema u novoj sezoni showa koji gledatelji s nestrpljenjem čekaju, doznat ćemo uskoro! Petu sezonu 'Života na vagi' gledajte samo na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!