Ostani doma
TV novosti
Hana i Goran slave drugu godišnjicu veze: Nisu zajedno pa su si čestitali preko društvenih mreža
Instagram/Hana Rodić

Preko Instagrama

Hana i Goran slave drugu godišnjicu veze: Nisu zajedno pa su si čestitali preko društvenih mreža

Par se upoznao na snimanju prve sezone showa 'Gospodin Savršeni'

Hana Rodić i Goran Jurenec, najpoznatiji hrvatski reality par, slavi drugu godišnjicu veze. Njihova ljubav rodila se pred RTL-ovim kamerama, tijekom snimanja prve sezone showa 'Gospodin Savršeni', u kojem je Hana bila jedna od djevojaka koje su pokušale osvojiti Goranovo srce. Naposljetku je to uspjelo upravo njoj. 

U dvije godine, koliko su zajedno, ovaj je par prošao mnogo toga: voljeli su se na daljinu, bili su zajedno u prvoj sezoni zabavne emisije 'Superpar', u kojoj su se dodatno upoznali, zajedno su napravili svoje parfeme, pokrenuli platformu za zdrav život i fit izgled (koju vodi Goran), počeli zajedno živjeti u Berlinu, u kojem su proveli i pandemiju koronavirusa, a nedavno su preživjeli i razdvojenost od nekoliko tjedana kada je Hana napokon došla u Zagreb, a zatim i u Beograd u kojem je sudjelovala u reality showu 'Zadruga'. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

I dok se činilo kako je par napokon zajedno, čini se kako su i na samu godišnjicu razdvojeni. Naime, Goran na Instagramu objavljuje videa i fotografije sa snimanja u Španjolskoj, dok se Hana malo povukla i nije baš aktivna na društvenim mrežama. Ipak, godišnjicu su si čestitali i javno. 

"Sretna godišnjica onome kojega želim gnjaviti do kraja svojih dana", poručila je Hana Goranu te objavila i zajedničku fotografiju. 

"Sretna druga godišnjica, ljubavi moja", poručio je Goran. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!