Ostani doma
TV novosti
Prepoznajete li muškarca s fotografije? Danas ima 9 djece, a u 'Ljubav je na selu' je tražio suprugu broj 5!
Privatna fotografija

Pogled u prošlost

Prepoznajete li muškarca s fotografije? Danas ima 9 djece, a u 'Ljubav je na selu' je tražio suprugu broj 5!

Domino je pojavom na televiziji stekao brojne obožavatelje, uglavnom ženskog roda

Obožavatelji popularne emisije 'Ljubav je na selu' zasigurno se sjećaju 11. sezone, prve međunarodne koju su imali priliku gledati. Farmeri koji su u njoj tražili ljubav došli su iz svih dijelova svijeta kako bi baš u Hrvatskoj, iz koje i sami vuku korijene, pronašli partnera svog života. 

Jedan od njih bio je i Domino Santro, rođeni Zagrepčanin, koji je u svom skromnom domu ugostio kanidatkinje Sonju, Gordanu i Barbaru. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Domino je privukao pozornost javnosti svojom neobičnom životnom pričom. Naime, život ga je još u mladosti odveo daleko od domovine pa je tako živio u Italiji, Francuskoj, Danskoj, Meksiku te Kaliforniji, a trenutno živi u Berlinu.

"Promijenio sam 21 zanimanje. Ja sam umjetnička duša i treba mi pet ventila da ispustim svu napetost. Sviram, pjevam, pišem, izdao sam i knjigu s kratkim pričama i receptima", otkriva Domino, koji živi minimalistički. Nema vode u kući, a u vrtu uzgaja sve što mu je potrebno za život: trešnje, šljive, breskve, jagode, paprike i rajčice.

Ovaj glazbenik pjeva u zboru, svira četiri instrumenta i piše knjige. Nikada nije imao problema s pronalaskom žena - iza njega su četiri braka iz kojih ima devetero djece. U 'Ljubav je na selu' se prijavio kako bi pronašao partnericu s kojom bi ostario. 

"Teško je naći žensku osobu koja bi voljela podijeliti sa mnom ovakvu vrstu života i sreće", kaže Domino koji od potencijalne buduće partnerice ne očekuje mnogo: "Ne trebaju puno pružati nego samo harmonizirati sa mnom, baš kao u tangu!"

U emisiji u tome nije uspio, no pojavom na televiziji stekao je brojne obožavatelje, uglavnom ženskog roda, s kojima dijeli zanimljivosti iz svog života na društvenim mrežama. Često tako objavljuje fotografije iz svoje mladosti. 

Jeste li ga prepoznali na ovoj fotografiji?

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!