Ostani doma
TV novosti
Sjećate li se Pauline? U 'Ljubav je na selu' zavela je Jovana vrućom linijom, evo kako sada izgleda
RTL

Voli vježbati

Sjećate li se Pauline? U 'Ljubav je na selu' zavela je Jovana vrućom linijom, evo kako sada izgleda

Paulina i Jovan imali su vruću avanturu, a svi se sjećaju njihovih poljubaca u bazenu

Paulina Popović postala je poznata nakon sudjelovanja u desetoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu' u kojoj je imala strastvenu aferu s farmerom iz Mlake Antinske, Jovanom Karapandžom. Farmera je Paulina privukla već na brzom spoju, kada je komentirao kako ima odličnu figuru. A Paulina istu njeguje i danas.

Kuharica iz Siska redovito vježba s TRX trakama, a ljetos je za RTL.HR otkrila da je počela plesati pole dance odnosno ples oko šipke. Da to itekako godi njenoj liniji, vidi se na fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama. Na jednoj tako pozira u ružičastoj, pripijenoj haljini koja prati njene obline. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Izgledaš prekrasno", "Ciao bella", "Kraljice, predivna si", neki su od komentara njenih obožavatelja. 

Paulina je tražila ljubav i u 11., međunarodnoj sezoni 'Ljubav je na selu', kada je pokušala osvojiti farmera Srećka Ponjavica iz Kanade. Nije je poveo na svoju farmu u Lethbridge, a pred kamerama je izjavio da je vrlo cijeni i da u njoj vidi prijateljicu. 

Paulina i Jovan 'kliknuli' su čim su se ugledali, a njihovo upoznavanje izrodilo je i poljubac. Strasti su nastavili razmjenjivati i na tulumu natjecatelja i kandidata, a svi se zasigurno još sjećaju njihova vrućeg klinča u bazenu. Jovan Paulinu nije poveo na svoju farmu, što mu je ona zamjerila, no ostali su prijatelji. 

Strast među njima ponovno je buknula kada su se opet susreli na okupljanju svih farmera i kandidatkinja desete sezone. Tada su se ljubili na klupi, a Paulina je predložila Jovanu da odu u njenu sobu. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!