Ostani doma
TV novosti
Ivan Pažanin je nabavio psa, njegovo ime je sve oduševilo: 'Čim sam ga vidio znao sam da će se zvati tako, pravi gospodin Dalmatinac'
Instagram/Ivan Pažanin

Preslatki jazavčar

Ivan Pažanin je nabavio psa, njegovo ime je sve oduševilo: 'Čim sam ga vidio znao sam da će se zvati tako, pravi gospodin Dalmatinac'

Ivan je nabavio psića jer se zaljubio u njega na prvi pogled

Ivan Pažanin, poznati televizijski chef koji se proslavio sudjelovanjem u RTL-ovu kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' usvojio je psića. Splitski kuhar malenome je jazavčaru dao vrlo simpatično ime - Pjer. 

"Judi, evo me doma. PJER i njegovo more", napisao je Pažanin uz fotografiju nastalu na rivi. Na njoj drži Pjera u rukama i zajedno gledaju zalazak sunca. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Predobar je", "Imate istu pozu", "Ajme, uživajte", neki su od komentara obožavatelja koje je oduševio novi član Pažaninove obitelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan) on Nov 1, 2020 at 7:41am PST

Ivan je za RTL.HR otkrio kako to da je nabavio psa. 

"Osjetio sam da je došlo vrijeme za to, jednostavno je bio prigodan trenutak, uspio sam se poslovno organizirati da se mogu baviti njime. Bila je to ljubav na prvi pogled. I ime je došlo spontano, čim sam ga vidio znao sam da će se zvati Pjer, pravi gospodin Dalmatinac", rekao je Pažanin te dodao: "Sad se psu mogu dovoljno posvetiti, svakodnevnicu sam ipak morao prilagoditi malo njemu, ali nije mi teško ništa."

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!