Ostani doma
TV novosti
Smatrate da ste bolji par od dosadašnjih superparova? Imate priliku to i dokazati!
RTL

PRIJAVITE SE

Smatrate da ste bolji par od dosadašnjih superparova? Imate priliku to i dokazati!

Nakon dvije sezone zabavno-natjecateljskog showa 'Superpar', nastalog prema licenciji showa 'Power Couple', traže se novi kandidati koji su spremni dokazati kako je baš njihov odnos najbliži savršenstvu i da zbog toga zaslužuju nositi titulu trećeg hrvatskog superpara. A na tom će ih uzbudljivom putu, kao i dosad, pratiti Enis Bešlagić, koji će im u tim trenucima biti savjetnik, prijatelj i najveći navijač.

Ako mislite da se poznajete u dušu, beskrajno si vjerujete, razumijete jedan drugog, imate jednako posložene prioritete, znate donositi prave odluke u pravom trenutku, otvoreno pričate o emocijama, a ni suze vam nisu bauk, spremni ste trpjeti bol za svog partnera, ne bojite se fizičkog posla, kao i raznih egzotičnih životinja, svjesni ste da su žene s Venere, a muškarci s Marsa te ponajprije znate broj mobitela svog partnera - ovo je pravi show za vas!

No i to nije sve jer kako kaže Enis Bešlagić: „Emisija je prilično zahtjevna za parove koji se natječu, no mogu i zaraditi i naplatiti to sve. Uz to, radiš to sa svojim partnerom i igraš super igre.“

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naime, svaki par na početku showa dobiva određeni novčani iznos kako bi se mogli kladiti u izazovima, a mudrim okladama iznos se može uvećati i do 100.000 kuna! Pobjednički par s tim novcem odlazi kući, naravno, uz prestižnu titulu 'superpar'.

Svi koji su sigurni da imaju što pokazati, mogu se prijaviti na broj telefona 060/501-552 (3,49 kn/min za fiksnu mrežu i 4,78 kn/min za mobilne mreže) ili putem internetske stranice www.rtl.hr/prijave!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!