Ostani doma
TV novosti
Možete li vjerovati da je maleni prestrašeni dječak iz filma 'Sam u kući 5' izrastao u 'OVO'?!

Mali Finn Baxter

Možete li vjerovati da je maleni prestrašeni dječak iz filma 'Sam u kući 5' izrastao u 'OVO'?!

Christian Martyn u veljači je navršio 20 godina

Christian Martyn rođen je 23. veljače 2000. godine u Kanadi. Od najranijeg djetinjstva zanimala ga je gluma pa su ga roditelji rano upisali na tečaj glume i u školsku dramsku grupu. Kao devetogodišnjak je u Los Angelesu sudjelovao na glumačkom natjecanju i osvojio prvu nagradu.

Tri godine kasnije stigla mu je ponuda za ulogu dječaka Finna Baxtera u filmu ‘Sam u kući 5', što je jako razveselilo malog Christiana jer je kao i većina djece bio veliki obožavatelj popularne božićne franšize.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon uloge u ‘Sam u kući 5', Christian je glumio u filmovima ’The Christmas Parade’ i ‘Bijeg' s Brendanom Fraserom te u serijama ’Anne with an E’ i 'Workin' Moms’, te svojim likom i simpatičnošću osvojio mnoga srca svojih teen obožavateljica.

Uz glumu Christian voli vježbati u teretani i nositelj je crnog pojasa u karateu. O privatnom životu sada 20-godišnjeg Christiana malo toga se zna, osim još da ima stariju sestru Mikaylu i brata Macka te da su odrasli sa samohranom majkom Lori koja radi kao obiteljska liječnica.

Malog Christiana Martyna ne propustite gledati u komediji 'Sam u kući 5' u nedjelju u 20 sati na RTL-u.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!