Ostani doma
TV novosti
'Najbolji nogometaš svijeta - Maradona' dokumentarac o legendi koji možete odmah pogledati online!
RTL

RTL PLAY

'Najbolji nogometaš svijeta - Maradona' dokumentarac o legendi koji možete odmah pogledati online!

Divlju i nezaboravnu priču o bogom danom talentu, slavi, očaju i izdaji, korupciji i konačnom iskupljenju možete pogledati odmah na RTL Play!

Nagrađivani redatelj Asif Kapadia, poznat po dokumentarcima „Senna“ i „Amy“, sakupio je preko 500 sati materijala koji nikada nije bio prikazan u javnosti, a u centru dokumentarca je karijera nogometne ikone Diega Maradone. Dokumentarni film „Diego Maradona“ nominiran je za BAFTA-u.

Jučer nas je napustio istinski čarobnjak, ikona nogometa – Diego Maradona. Priča o njegovom životu desetljećima je zanimala, ne samo sportske novinare, već i tabloide, ali i filmsku industriju. RTLplay  donosi  biografsku dramu o nogometnom geniju. Nikad prije viđene snimke iz Maradonine osobne arhive. Dana 5. srpnja 1984. godine Maradona je stigao je u Napulj za tada rekordan iznos. Najslavniji nogometaš svih vremena bio je blagoslovljen na terenu, ali proklet izvan njega. Vrlo je brzo odveo Napoli do prvog naslova prvaka. Snovi su bili ostvareni. Diegu je bilo dopušteno sve, dok god je na terenu izvodio čuda, ali kada je magije nestalo, postao je zatočenik toga grada. Film, koji je u cijelosti podržao i sam igrač, prikazuje i nikad prije viđene snimke iz Maradonine osobne arhive.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Film možete pogledati OVDJE!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!