Ostani doma
TV novosti
Fascinantna Angela Bassett ovog je ljeta navršila 62 godine, a izgleda bolje od nekih kolegica koje su upola mlađe od nje  - ovo je njezina tajna
Instagram/im.angelabassett

Kako joj to uspijeva?!

Fascinantna Angela Bassett ovog je ljeta navršila 62 godine, a izgleda bolje od nekih kolegica koje su upola mlađe od nje - ovo je njezina tajna

Uz, naravno, redovnu tjelovježbu, predivna glumica strogo se drži jednog pravila koje nikada ne krši

Holivudska glumica i dobitnica Zlatnog globusa Angela Bassett, koju gledamo na RTL2 u akcijskoj seriji '9-1-1' kao detektivku Athenu Grant, ovog je kolovoza navršila 62 godine, a svojom zavidnom figuromi zategnutom i blistavom kožom ne prestaje oduševljavati sve koji je vide ili uživo Ili na fotografijama.

U nedavnom intervjuu uspješna glumica je otkrila tajnu koje se drži poduži niz godina i koja joj je savršena baza za redovitu vježbu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Angela se drži glavnog pravila: Hrana je gorivo. Hrana nije nešto što treba biti samo ukusno, već mora biti savršeno hranjivo za njezino tijelo, stoga ona nikad ne konzumira prerađenu i rafiniranu hranu. Znači, ako jede meso, jede čisti odrezak, a ne mesne proizvode. I nikada se ne muči strogom dijetom, već ako joj dođe potreba za kaloričnim obrokom, napuca ga zdravim masnoćama. Vjerojatno zbog istih njezina koža izgleda besprijekorno.

Angelu Bassett ne propustite gledati u vrhunskoj akcijskoj seriji '9-1-1' od ponedjeljka do petka u 20:40 na RTL2. 

>>Vrhunska akcijska serija '9-1-1' donosi priče temeljene na stvarnim pozivima od kojih će vas prolaziti jeza

  • 9-1-1

    dramska serija - SAD - 2018.

    Ponedjeljak - petak u 20.40 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!