Ostani doma
TV novosti
Nova epizoda serije 'Krv nije voda': Je li ljubav između tinejdžerice Ines i migranta Haruna jača od osuda susjeda?
RTL

PRVA LJUBAV

Nova epizoda serije 'Krv nije voda': Je li ljubav između tinejdžerice Ines i migranta Haruna jača od osuda susjeda?

Nova epizoda 'Krv nije voda' dostupna je danas, a tematika je - komplicirana! U novoj epizodi 'Krv nije voda' koju možete pogledati odmah na PLAY Premiumu, radnja prati sedamnaestogodišnju Ines, uzornu tinejdžerku...

Jedina briga njezinih roditelja je što rijetko izlazi te je stalno uz knjigu. Ipak, Ines se u posljednje vrijeme sve kasnije vraća kući iz škole. Roditeljima je drago što je njihova tinejdžerka malo živnula. Jednog dana, duše brižna susjeda Nina (39) u razgovoru s Inesinom majkom Marijom (52) govori kako je Ines vidjela u blizini hotela u kojemu su zbrinuti migranti, s tamnoputim dečkom.

Inesina majka Marija na briznu smišlja laž da njezina kći tamo volontira i podučava hrvatski jezik. Smjesta zove svog supruga Ivana (58) no on ne dijeli njezinu zabrinutost govoreći kako je to obična školska simpatija, što je dodatno uzrujava. Marija dočekuje Lanu po povratku iz škole i suočava je s pitanjem o druženju s tamnoputim momkom. Ines priznaje kako joj se dečko zove Harun (21), te da je tražitelj azila koji je u Hrvatsku došao iz Iraka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Majka je posve van sebe, muče je kulturološke i vjerske razlike između Ines i Haruna, kao i njegova neizvjesna budućnost no i mišljenje susjeda. Njen suprug Ivan je opušteniji i misli kako nema mjesta panici jer su oboje premladi za velike životne odluke. Oboje žele upoznati momka, a kada Harun dolazi na ručak, roditelji shvaćaju kako je posrijedi ipak nešto ozbiljnije od tinejdžerskog odnosa koji su očekivali.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!