Ostani doma
TV novosti
Lidija iz 'Braka na prvu' održala lekciju iz samoljublja: 'Ne treba mi dozvola da budem to što jesam'
Instagram/Lidija Stević

Objasnila

Lidija iz 'Braka na prvu' održala lekciju iz samoljublja: 'Ne treba mi dozvola da budem to što jesam'

Lidija je podsjetila kako svatko ima pravo misliti što želi i ponašati se kako želi

Lidija Stević iz prve sezone showa 'Brak na prvu' u svojim objavama na Instagramu redovito podsjeća na važnost ljubavi prema samome sebi. Ovoga puta u podužem postu objasnila je kako vidi međuljudske odnose, odnosno, kako bi oni trebali izgledati. 

"Nije moja odgovornost paziti da drugi budu odgovorni, niti je moj posao spašavanje drugih iz njihovih drama. Sasvim je u redu ako se drugi naljute, u redu je reći ne.
Moj je posao usrećiti samu sebe i shvatiti što mene čini sretnom, a ono što nije do mene je da mislim, osjećam ili živim na način koji će usrećiti druge", započela je Lidija te dodala kaok ima "pravo na svoje osjećaje, stavove i misli, bez obzira što netko drugi o tim osjećajima, tim stavovima ili tim mislima misli."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidija Stević (@honestlyli)

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Istaknula je i kako drugi ljudi imaju pravo da im se ona ne sviđa, ali je zbog toga nemaju pravo vrijeđati ni zlostavljati, a pogotovo ako su u pitanju najbliži (obitelj, prijatelji, partner). 

"Ne treba mi dozvola da budem to što jesam, mislim to što mislim i da se poštujem.
I da, imam svako pravo prekinuti sve odnose koji me iscrpljuju, kao i otkačiti sve ljude koji to zaslužuju, jer znam da sam dovoljna", napisala je Lidija. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidija Stević (@honestlyli)

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!