Ostani doma
TV novosti
Nea iz 'Života na vagi' je trudna: 'Ušli smo u šesti mjesec trudnoće i uskoro upoznajemo plod naše velike ljubavi!'

ČESTITAMO!

Nea iz 'Života na vagi' je trudna: 'Ušli smo u šesti mjesec trudnoće i uskoro upoznajemo plod naše velike ljubavi!'

Nea i Antonio u vezi su godinu dana, a uskoro će postati i roditelji!

Vezana vijest

Nea Jurković i Antonio Kesten
Ljubav ne poznaje godine Nea iz 'Života na vagi' se zaljubila, njezin dečko zahvalio RTL-u: 'Hvala što ste mi je našli...'

Nea Jurković, jedna od kandidatkinja četvrte sezone 'Života na vagi', na svom je Instagramu otkrila kako ona i njezin partner Antonio Kesten očekuju prinovu!

"Sretna nam godišnjica, ljubavi!" napisala je u statusu posvećenom svom partneru s kojim je ljubav pronašla nakon izlaska iz 'Života na vagi'. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ušli smo u šesti mjesec trudnoće i uskoro upoznajemo plod naše velike ljubavi, našu malu curicu! Volimo te zauvijek nas dvije", napisala je.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nea Jurkovic (@neajurkovic)

Među fotografijama objavljenim na Instagramu našla se i ona s poklonom od njezina partnera s posvetom: "Evo prošla je prva godina naše velike i jake ljubavi. Zbog tebe sam drugačiji i iskreno bolja osoba, u biti da skratim, ti me činiš onim što ja trebam biti. Uskoro očekujemo našu malu Annabellicu, što je plod iskrene i jake ljubavi. S tobom želim do kraja dok nas smrt ne rastavi. Sretna godišnjica veze, ljubavi", napisao joj je.

Podsjetimo, vijest o vezi početkom godine otkrio je sam Antonio, koji se putem društvenih mreža zahvalio RTL-u i 'Životu na vagi' što je upoznao Neu. 

"Tako je, zajedno smo, i to zahvaljujući RTL-u i 'Životu na vagi''', otkrila je 37-godišnjakinja tad te dodala da je sve počelo kada joj je Antonio poslao poruku putem društvene mreže nakon što ju je vidio u showu.

''Poslao mi je poruku kada me vidio na TV-u, počeli smo se dopisivati, družiti, i eto, zajedno smo'', sretno je prepričala te otkrila da je Antonio od nje mlađi deset godina.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!