Ostani doma
TV novosti
Hamdija iz 'Big Brothera' dobio unuku u 42. godini: 'Osjećam se mlado i zgodno, još nemam osjećaj da sam djed'

Čestitamo

Hamdija iz 'Big Brothera' dobio unuku u 42. godini: 'Osjećam se mlado i zgodno, još nemam osjećaj da sam djed'

Viđali smo ga tu i tamo, ali svi su ga dobro zapamtili kao pobjednika druge sezone 'Big Brothera'

Hamdija Seferović uvijek će ostati upamćen kao pobjednik druge sezone popularnog reality showa 'Big Brother'. Hamdija priznaje kako mu je to bio vrlo važan događaj u životu pa ga je i ovjekovječio na svom tijelu. 

"Često se sjetim tog 30.12. prije 15 godina. Čak sam i istetovirao taj datum", otkrio je Hamdija koji je tada osvojio nagradu od milijun kuna. Otkrio je i što je učinio s novcem.

"Otišao je, mislim, u pravom smjeru. Napravio sam kuću, pokrenuo nekakav posao, biznis, i evo i dalje živim od tih milijun kuna, samo ujedno i stvaram nešto u životu što mislim da je jako pametno uložen novac", kaže Seferović koji živi u Zagrebu sa suprugom Alisom i 19-godišnjim sinom Lorensom, a kada ne radi, upravo ondje provodi najviše vremena. Pokazao je i svoj omiljeni kutak kuće - jacuzzi i saunu. 

Nenadano postao djed

Iz njihova doma nedavno se iselila kći Lorena i tati Hamdiji poklonila najvrijedniji dar - unučicu. I tako je sa samo 41 godinom ovaj milijunaš postao i djed!

"Postao sam djed, dobio sam prekrasnu unučicu Ajlin, stvarno lijepa beba moram priznati. Moja djeca nisu bila tako lijepa, ali ovo je stvarno prekrasno dijete i evo nek mi je živa i zdrava, to je ono najbitnije", kaže Hamdija. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodaje da se, usprkos tome što je djed, osjeća mlado. 

"Kao djed se osjećam mlad i zgodan, to mi je jako bitno. Još nemam osjećaj da sam sad djed. Dobio sam bebicu jednu malu u naručje i gledaš je i tek nakon nekog vremena shvatiš da je to tvoja unučica", priča novopečeni djed. 

Vijesti o kćerinoj trudnoći stigle su nenadano, no dolazak bebe usrećio je obitelj Seferović!

Mladi deda

"Zbog niza nesretnih događaja u našoj obitelji, nije mogla imati svadbu. Bili su na bračnom putovanju u Dominikanskoj Republici, i nakon što su se vratili, jedno mjesec dana, supruga mi kaže da je ona trudna i ja se zezam - evo, stiže Carlitos jer je bila u Dominikanskoj Republici. Nisam bio razočaran, ali sam joj rekao da bi trebala godinu dana čekati, tako da kad mi je rekla bio sam malo razočaran jer nije poslušala jedini savjet koji sam joj dao", kaže Hamdija. 

Ljubavna mu savjetovanja očito dobro idu u braku jer s Alisom je zajedno već 23 godine.

"Tajna uspjeha je poštovanje, evo sutra nam je 23 godine braka, nije to malo, ali nije ni puno. Jednostavno, poštivanje jedno drugog. Naravno, bilo je tu i uspona i padova i trzavica, kao kod svih, ali evo sve smo to prebrodili i tu smo gdje jesmo", kaže Hamdija koji smatra kako je svatko krojač vlastite sreće. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!