Ostani doma
TV novosti
Tara Rosandić otkrila koje osobine bi voljela preuzeti od Ane koju glumi u 'Blago nama': 'Natjecateljski duh i zadovoljstvo u brisanju prašine'
Promo

Izazovna vremena

Tara Rosandić otkrila koje osobine bi voljela preuzeti od Ane koju glumi u 'Blago nama': 'Natjecateljski duh i zadovoljstvo u brisanju prašine'

Glumica je poželjela svima pogođenima potresom snagu da se nose sa situacijom u kojoj su se našli

Taru Rosandić gledatelji RTL-a ponovno će moći nakon rukometnog prvenstva moći gledati u popularnoj humorističnoj seriji 'Blago nama' u ulozi perfekcionistice Ane, koja drži svoju obitelj na okupu. Otkako su njezina sestra Tamara, šogor Jadranko i otac Drago uselili u njen i suprugov dom, Ana je izgubila konce u rukama i više ništa ne ide "kao po špagi", kako je navikla. Tara kaže kako se razlikuje od Ane, koja voli sve kontrolirati, no voljela bi imati neke njene osobine. 

"Natjecateljski duh i zadovoljstvo u brisanju prašine", otkrila je Tara za Slobodnu Dalmaciju te pojasnila: "Ja sam izrazito nekompetitivna. S dvije godine sam sudjelovala u biciklijadi za djecu, na startu smo upozoreni da se ne guramo i da vozimo polako i ja sam došla toliko uvjerljivo zadnja pa su izmislili nagradu 'za zadnju' posebno za mene. Najslađa Slatka tajna ikad. Naime, prepričavaju mi da sam isprobavala tuđa zvonca tijekom trke. Drugi klinci su mislili da je to neka neobična vrsta psihološkog rata. Što se tiče brisanja prašine, to je uvijek jedan sizifovski posao previše na mom dnevnom redu."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na snimanje serije 'Blago nama' velik je utjecaj imala pandemija koronavirusa. Naime, ubrzo nakon početka snimanja, ono je prekinuto zbog karantene. Kada su se glumci vratili na set, uvjeti su bili mnogo drukčiji nego prije. 

"Gdje je dobre volje i obzira prema bližnjemu, svašta se može lako usvojiti", rekla je Tara. 

Priznala je i kako joj nedostaje kazalište, a osvrnula se i na potrese koji su razorili Banovinu. 

"Nema riječi kojima se može s dovoljno poštovanja izraziti sućut prema osobama koje je ova nepogoda pogodila. Što to znači izgubiti sve na ovaj način, mislim da ne možemo pojmiti", kaže Tara te dodaje kako je tješi kada vidi koliko ljudi pomažu jedni drugima u ovoj situaciji, a pogođenima potresima je poželjela snagu. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!