Ostani doma
TV novosti
Petra iz 'Života na vagi' objavila kratku, ali dirljivu poruku za trenera Edu: Sve je stalo u dvije riječi...
Instagram/Petra Čorbić

Prelijepo

Petra iz 'Života na vagi' objavila kratku, ali dirljivu poruku za trenera Edu: Sve je stalo u dvije riječi...

Edo je bio velika potpora Petri tijekom snimanja showa

Petra Čorbić danas izgleda mnogo drugačije nego kada je ušla u petu sezonu showa 'Život na vagi'. Tada je vrijeme provodila igrajući videoigrice, imala je mnogo kilograma viška i nije bia sretna. Danas je priča mnogo drugačija - Petra redovito vježba, druži se s prijateljima, zdravija je, nasmijana, a čak je promijenila i frizuru! Moglo bi se reći da je potpuno drukčija nego prije showa! A za njenu promjenu svakako je zaslužan trener Edin Mehmedović, koji nije odustajao od bodrenja Petre, čak i kada joj se nije dalo trenirati. 

Edo je vjerovao u nju čak ni kada sama to nije mogla, a jednom je čak i odradio izazov skupa s njom, pružajući joj podršku. Trčao je snjom na brdo u kamenolomu, čitavo je vrijeme bodreći. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Vjerujem u nju, vjerujem da može. Hajde, ljubavi, molim te, hajde Petra!", bodrio ju je bez prestanka. Nakon što je došla na brdo i pokupila medicinku te donijela pobjedu svom timu, Edo je povikao cijelom timu: "Zagrlite je, zagrlite je!"

"Meni su ovo najznačajnije i najbitnije stvari u 'Životu na vagi'. Meni su ovo stvari koje na mene ostavljaju duboki trag i ja se nadam da tako isto vrijedi za kandidate. Ovo su stvari koje ti mijenjaju život. Da se suprotstaviš činjenici da su si neki već pripisali pobjedu i kažeš: ne danas!", rekao je emotivni Edo. 

Petra mu je na svemu odlučila zahvaliti i to na vrlo jednostavan način. Objavila je njihovu zajedničku fotografiju i kratko poručila: "Hvala ti."

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!