Ostani doma
TV novosti
Ratka i Gordon iz 'Superpara' pokrenuli OPG, nećete vjerovati kako su ga nazvali! 'Uspomena na sudjelovanje u 'Superparu''
Privatna fotografija

Čestitamo

Ratka i Gordon iz 'Superpara' pokrenuli OPG, nećete vjerovati kako su ga nazvali! 'Uspomena na sudjelovanje u 'Superparu''

Pobjednici drugog 'Superpara' napokon su ostvarili veliku želju

Ratka i Gordon Turk, pobjednici druge sezone popularnog showa 'Superpar', imaju radosne vijesti! Supružnici iz Slatine napokon su ostvarili svoj višegodišnji san i otvorili su vlastiti OPG, a najbolji dio je - ime! Naime, bajkeri su odlučili nazvati svoje gospodarstvo 'Mašala', po imenu sobe u kojoj su boravili tijekom sudjelovanja u 'Superparu'!

"Gordon i ja smo konačno osnovali dugo očekivani OPG i nazvali ga simbolično 'Mašala', kao uspomenu na sudjelovanje u 'Superparu'. Jako smo sretni i zadovoljni zbog toga jer smo to dugo priželjkivali, ali nas je korona, kao i sve ostalo, usporila", rekla je Ratka za RTL.hr. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Supružnici su tako još jednom zajedno uspjeli. Ratka i Gordon u showu su bili omiljeni par drugih natjecatelja, a svojim savjetima mnogo su im pomogli. Njihovo zajedništvo i ljubav doveli su ih i do pobjede, a sada i do ostvarenja ove želje. 

Mašala

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!