Ostani doma
TV novosti

BRAVO

Marica odgovorila fanovima na pitanje jesu li ona i Matej skupa pa otkrila: 'Vraćam se na teren kao igračica košarke'

Marica Korolija, trenerica košarke i finalistica pete sezone 'Života na vagi' na svom Instagram profilu odgovarala je na pitanja fanova.

Krenula je s najčešćima - koliko puta tjedno trenira i jesu li ona i Matej zajedno. 

"Jeste li ti i Matej skupa? Meni se činilo dok sam gledala ŽNV da jeste", napisala joj je obožavateljica. No Marica joj je uz smajliće napisala da nisu skupa. Kasnije joj je druga napisala: "Sigurna sam da te dečki smaraju jer si fakat vrh riba i pre ljepotica, prirodno lijepa bez šminke", a Marica je šaljivo odgovorila: "Pa i ne baš, svi misle da sam s Matejom."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Odgovorila im je i kako vježba pet puta dnevno, ali i da je i dalje u kontaktu s trenerima Majom i Edom, ali i nutricionisticom Martinom. 

Marica, finale 'Života na vagi'

"Vraćam se na teren kao igračica", otkrila je trenerica košarke, koja je nastavila trenirati klince, ali se i sama vratila na teren nakon 'Života na vagi'. 

"Trenutno imam košarkaške treninge. Kombinacija kardio i snage. Ipak je to moja prva ljubav", otkrila je Marica. Osim toga, promijenila je i posao te postala instruktorica vožnje.

"Odlično je na poslu, više sam jutarnji tip, ali sad treniram navečer jer idem na košarku", objasnila je svoj dnevni ritam. 

A što im je još otkrila, pogledajte na njezinom Instagram storyju OVDJE

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!