Ostani doma
TV novosti
Naši Kauboji igraju prvu utakmicu na SP u rukometu: Hrvatska – Japan večeras na RTL-u!
RTL

Iznad svih – Hrvatska!

Naši Kauboji igraju prvu utakmicu na SP u rukometu: Hrvatska – Japan večeras na RTL-u!

Ako niste u mogućnosti u to vrijeme biti pokraj malih ekrana, utakmice Svjetskog prvenstva u rukometu možete gledati bilo kad i bilo gdje na RTLplayu!

Nakon prijateljskog ogleda protiv Španjolske, prvu utakmicu na prvenstvu u grupi C, u kojoj još igraju Katar i Angola, Hrvatska će odigrati protiv Japana.  Kauboji su se plasirali na Svjetsko prvenstvo nakon osvajanja srebra na Euru 2020. u Švedskoj, Austriji i Norveškoj. I ovoga puta, nedugo nakon osvajanja naslova europskog  prvaka s THW Kielom, ponajbolji rukometaš svijeta Domagoj Duvnjak predvodit će Hrvatsku, kojoj prvu prepreku predstavlja Japan, momčad koju će Hrvatska dočekati vrlo ozbiljno prema riječima izbornika Červara. Radi se o reprezentaciji u koju se puno ulaže, budući je to domaćin Olimpijskih igara. Mjesto na SP-u Japan je osigurao osvojenim trećim mjestom na Azijskom prvenstvu, a do ovog je natjecanja upisao 14 nastupa. Najbolji rezultat ostvario je 1970. godine, kada je na turniru upisao 10. mjesto.

Pripremite se za prijenos utakmice uz uvodnu emisiju 'Vrijeme je za rukomet: SP – Egipat 2021.' od 17 sati na RTL-u. u kojoj u zagrebačkom studiju Marko Vargek ugošćuje bivše proslavljene rukometaše Petra Metličića, Dragu Vukovića i Gorana Šprema koji će zajedno dati osvrte utakmice i otkriti drugu stranu rukometnog prvenstva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ne propustite pogledati i treću utakmicu trećeg dana SP u rukometu:

Danska - Bahrein u 20:20 na RTL-u 

>>Od 13. do 31. siječnja više od 50 utakmica Svjetskog prvenstva za muškarce u Egiptu samo na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!