Ostani doma
TV novosti
Prijateljice iz 'Ljubav je na selu' pokazale veliko srce: Ines i Martina pomažu Sandri kojoj je potres srušio stan
Instagram/Ines Petrić

Lijepa gesta

Prijateljice iz 'Ljubav je na selu' pokazale veliko srce: Ines i Martina pomažu Sandri kojoj je potres srušio stan

Ines je pokrenula akciju za obnovu Sandrina stana i radnog mjesta

Da 'Ljubav je na selu' ne spaja samo usamljena srca, već i rađa lijepa prijateljstva već je mnogo puta pokazano, a sada je ponovno dokazano. Ines Petrić, kandidatkinja koja je čak pet puta tražila farmera svog života u popularnoj emisiji pokazala je veliko srce i na svojim društvenim mrežama pomaže prijateljici iz 'Ljubav je na selu' Sandri Gomboc Škrinjar

Ines je na Facebooku zamolila svoje pratitelje da donacijama pomognu Sandri kojoj je potres razorio dom u Glini da se on obnovi. Naime, zgrada u kojoj je Sandra živjela i radila stradala je u potresu koji je počinio ogromne štete u njenoj rodnoj Petrinji i Glini u kojoj već godinama živi i radi. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ne zaboravi da kad svijet gledaš očima ljubavi, u svemu vidiš ljubav", poručila je Ines te zaključila: "Veliko hvala dobrim ljudima neka Vas Blagoslovi i čuva dragi Bog."

Inesinu objavu pogledajte OVDJE.

Vezana vijest

Ljubav je na selu - Sandra Škrinjar
Strašno Sandra i Dušan iz 'Ljubav je na selu' u užasu potresa: 'Jako je lupalo, ljuljalo, trajalo je cijelu vječnost. Počele su sirene, kao da počinje rat'

Njenoj akciji pridružila se i kandidatkinja Martina Serdar, objavivši Inesinu poruku na svojim društvenim mrežama. 

Ines je nakon katastrofe koja koje zadesila Petrinju i okolna područja nudila i smještaj stradalima te sudjelovala u prikupljanju donacija. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!